Άγιοι Ανάργυροι: Την έσφαξε με πέντε μαχαιριές - Τι έδειξε η νεκροψία

Τη μαχαίρωσε με κουζινομάχαιρο στο στήθος, τον λαιμό και την πλάτη

Με πέντε μαχαιριές κατακρεούργησε ο 39χρονος την 28χρονη πρώην σύντροφό του έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, σύμφωνα με τη νεκροψία που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα. 

Άγιοι Ανάργυροι: Τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την ώρα που μιλούσε με το 100

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο Γιώργος Σόμπολος στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο ιατροδικαστής διαπίστωσε πως ο δράστης κατάφερε στην άτυχη γυναίκα δύο χτυπήματα στο στήθος και τρία χτυπήματα πίσω από τον λαιμό και κάτω. 

Άγιοι Ανάργυροι: Τον κατήγγειλε στην αστυνομία και τη σκότωσε έξω απο το ΑΤ

Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα τραύματα ήταν εξαιρετικά βαθιά, που το μαχαίρι είχε φτάσει έως το κόκκαλο, αποκαλύπτοντας την αγριότητα, με την οποία δολοφονήθηκε. 

Άγιοι Ανάργυροι: Σκότωσε τη σύντροφό του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει

Το όπλο του εγκλήματος ήταν ένα κουζινομάχαιρο περίπου 28 εκατοστά, με το οποίο ο 39χρονος της επιτέθηκε μόλις βγήκε από το αστυνομικό τμήμα, μπροστά στο φυλάκιο και στα μάτια της φρουρού.

Άγιοι Ανάργυροι: Σεσημασμένος ο δράστης

Ο 39χρονος ήταν γνώριμος των αρχών, αφού είχε απασχολήσει και στο παρελθόν με τη συμπεριφορά του. 

Άγιοι Ανάργυροι δολοφονία 2

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο Αλέξανδρος Καλαφάτης, το 2019 είχε γίνει καταγγελία σε βάρος του για σωματικές βλάβες και αντίσταση, ενώ είχε αντιμετωπίσει και καταγγελίες για ναρκωτικά. 

Άγιοι Ανάργυροι: Σχέση αγάπης μίσους

Η 28χρονη ήταν ζευγάρι με τον 39χρονο από το 2019. Η σχέση τους από την αρχή είχε αρκετά προβλήματα, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, την κακοποιούσε συστηματικά και της ασκούσε και ψυχολογική βία. 

Αρκετές φορές είχαν χωρίσει, όμως κάθε φορά τα ξαναέβρισκαν. Το ίδιο έγινε και πριν από δύο μήνες. Η 28χρονη του ζήτησε να χωρίσουν και πήγε και νοίκιασε διαφορετικό σπίτι. Όμως ο 39χρονος δεν το δεχόταν. 

Χθες το βράδυ πήγε και πάλι στο σπίτι της και της ζήτησε να είναι και πάλι μαζί. Η 28χρονη τον έδιωξε και του είπε ότι πλέον είναι καλά, νιώθει γαλήνη κι έχει προχωρήσει. 

Τηλεφώνησε μάλιστα σε έναν φίλο της και μαζί πήγαν στο αστυνομικό τμήμα για να τον καταγγείλουν. 

Ο δράστης την ακολούθησε με το μηχανάκι του, το οποίο και βρέθηκε αργότερα πολύ κοντά στο αστυνομικό τμήμα. Της έστησε καρτέρι δίπλα στο αστυνομικό τμήμα και όταν εκείνη βγήκε, μιλώντας στο τηλέφωνο με την Άμεση Δράση για να την παραλάβει περιπολικό και να την πάει στο σπίτι της, εκείνος της κάρφωσε πέντε φορές με ένα κουζινομάχαιρο. 

Αυτόπτης μάρτυρας, ο οποίος μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» είπε πως κατέβαινε από το λεωφορείο, όταν άκουσε την κοπέλα να ουρλιάζει. 

«Φώναζε “βοήθεια θέλει να με σκοτώσει, κρατάει μαχαίρι”. Τον είδα που πετάχτηκε και της κάρφωσε το μαχαίρι. Δυστυχώς δεν βγήκε έγκαιρα η φρουρός κι έγινε ό,τι έγινε. Πρέπει να σταματήσει αυτό το πράγμα. Δεν γίνεται να δολοφονούνται έτσι γυναίκες», είπε. 

Ο δράστης της δολοφονίας, ο οποίος μετά τη δολοφονία αυτοτραυματίστηκε με το μαχαίρι, νοσηλεύεται και η κατάστασή του δεν θεωρείται σοβαρή. Μάλιστα ενδεχομένως σήμερα να πάρει εξιτήριο και να οδηγηθεί στον εισαγγελέα για να του ασκηθεί δίωξη.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top