Πάτρα: Πέθανε ο μικρός Παναγιώτης μετά από μάχη με τον καρκίνο

«Δεν τον έχω χορτάσει», έλεγε η μητέρα του 13χρονου

Πάτρα: Έφυγε Από Καρκίνο Ο Μικρός Παναγιώτης

Για σχεδόν τρία χρόνια ο 13χρονος Παναγιώτης από την Πάτρα έδινε μάχη με τον καρκίνο, με κινητήριο δύναμη τη μεγάλη του θέληση για ζωή. Χθες, όμως, ο εχθρός νίκησε και μετά από πολυήμερη νοσηλεία στην Παιδιατρική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου άφησε την τελευταία του πνοή. 

Όπως αναφέρει το pelop.gr, τους τελευταίους μήνες η υγεία του είχε επιδεινωθεί πάρα πολύ και οι θεράποντες γιατροί του του είχαν δώσει λίγες μέρες ζωής. 

Ο μικρός Παναγιώτης που έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο

Ο μικρός Παναγιώτης που έφυγε από τη ζωή νικημένος από τον καρκίνο

Παρ’ όλ’ αυτά, ο μικρός Παναγιώτης συνέχιζε να παλεύει για τον ίδιο και για τη μητέρα του, η οποία έλεγε συνεχώς ότι ήθελε κι άλλο χρόνο μαζί του. 

«Δεν τον έχω χορτάσει. Δεν μπορεί να αδειάσει τόσο γρήγορα η αγκαλιά μου. Μου έδινε ζωή και δύναμη. Ήταν η αναπνοή μου. Πάντα μου κρατούσε το χέρι και μου έλεγε “θα τα καταφέρουμε”», είπε. 

Ο Παναγιώτης την Κυριακή θα γινόταν 13 ετών. Όλοι μιλούσαν για ένα γενναίο αγόρι με όνειρα για τη ζωή. Αγαπούσε τη μουσική και το τραγούδι, μάθαινε πιάνο και ήθελε να σκορπά παντού τη χαρά.

Ήταν το στήριγμα της μητέρας του, όταν οι γονείς του χώρισαν και αγαπούσε πολύ τα αδέλφια του. 

Σε όλη του την περιπέτεια είχε δίπλα του τη μεγάλη οικογένεια της «Φλόγας», όπως και τη γιατρό του Συλλόγου Αφροδίτη Γκινοπούλου, η οποία του πρόσφερε κάθε δυνατή φροντίδα τόσο κατ’ οίκον όσο και στο ΠΓΝΠ. 

Η κηδεία του θα γίνει αύριο Τετάρτη στην Αγία Παρασκευή Πλατανόβρυσης Αχαΐας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top