Πύργος: Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό 14χρονης

«Nα περιμένεις να γυρίσει απ’ το σχολείο και να μην ξέρεις αν θα γυρίσει»

Τα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων δεν έχουν τελειωμό και καθημερινά διαδέχονται το ένα το άλλο. Στον Πύργο Ηλείας, για ασήμαντη αφορμή, μαθήτρια κόντεψε να πάει στο νοσοκομείο από τα δυνατά χτυπήματα, ενώ στην Ελευσίνα, κορίτσια γυμνασίου ξυλοκοπήθηκαν στη μέση του δρόμου και κανείς δε τα χώρισε.

Στο βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο «φως» το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star που προκαλεί αποτροπιασμό, αποτυπώνεται καρέ καρέ ο άγριος τσακωμός δύο μαθητριών Γυμνασίου στον Πύργο. Αντάλλαξαν κλωτσιές και μπουνιές, ενώ όσο η 14χρονη προσπαθούσε να αμυνθεί από τα χτυπήματα της συμμαθήτριάς της, τα υπόλοιπα παιδιά έκαναν «κερκίδα» και με τα κινητά τους να κατέγραφαν τον ξυλοδαρμό. 

Ξυλοδαρμός μαθήτριας στον Πύργο

Άγριο ξύλο μεταξύ κοριτσιών στον Πύργο Ηλείας

«Κοιτούσαν και ζητωκραύγαζαν "ξύλο" - "ξύλο"! Μία φίλη της κόρης μου προσπάθησε να μπει στη μέση κι άλλα δύο παιδιά την κρατούσαν για να τραβηχτεί αυτό το βίντεο».

Όπως κατήγγειλε η μητέρα της 14χρονης, η επίθεση στην κόρη της ήταν προσχεδιασμένη:

«Το παιδί μου δέχτηκε μια επίθεση ήταν προγραμματισμένη, δεν ξέρω τους λόγους… Δεν ήταν βράδυ, δεν ήταν απόγευμα, ήταν μεσημέρι... Nα περιμένεις να γυρίσει απ’ το σχολείο και να μην ξέρεις αν θα γυρίσει. Φτάνει», δήλωσε.

Ελευσίνα: Σκληρές εικόνες ξυλοδαρμού ανήλικης από συμμαθήτριά της

Αντίστοιχες εικόνες καταγράφηκαν μεταξύ μαθητριών και στην Ελευσίνα.

Όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο, η μια ανήλικη έσπρωξε τη συμμαθήτριά της πάνω σε αυτοκίνητο, την εγκλώβισε, τη χτύπησε, την έπιασε από τα μαλλιά και την έσυρε στο έδαφος.

Μάταια το θύμα εκλιπαρούσε να σταματήσουν να τη βασανίζουν. Το θύμα δεχόταν το ένα χτύπημα μετά το άλλο. Ακόμα και όταν είπε πως θα καλέσει την αστυνομία, η οξύθυμη νεαρή, συνέχισε αδιαφορώντας.

Ξυλοδαρμός ανήλικης στην Ελευσίνα

Την περασμένη Παρασκευή το βράδυ ένα δεύτερο περιστατικό ξυλοδαρμού κεντρικό πεζόδρομο της Ελευσίνας, μπροστά στα μάτια των περαστικών, έστειλε στο νοσοκομείο μαθήτρια Γυμνασίου. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top