Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους της Lufthansa στη Ρόδο

Σώοι και αβλαβείς οι 190 επιβάτες του αεροπλάνου

Αναγκαστική Προσγείωση Αεροσκάφους της Lufthansa Στη Ρόδο

Αεροπλάνο της γερμανικής αεροπορικής εταιρείας Lufthansa από τη Φρανκφούρτη προς το Ντουμπάι πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση στο ελληνικό νησί της Ρόδου λόγω ηλεκτρικού προβλήματος.

Στο αεροσκάφος επέβαιναν 190 επιβάτες. Αιτία της αναγκαστικής ένα ηλεκτρικό πρόβλημα, όπως πληροφορήθηκε το AFP από τη Fraport, τη γερμανική εταιρεία που διαχειρίζεται τα περιφερειακά αεροδρόμια στην Ελλάδα.

Τρόμος σε πτήση: 13 επιβάτες στο νοσοκομείο μετά από αναταράξεις

Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους της Lufthansa στη Ρόδο / rodiaki.gr

Σύμφωνα με τον ιστότοπο FlightRadar24, ο οποίος παρακολουθεί την εναέρια κυκλοφορία σε όλο τον κόσμο σε πραγματικό χρόνο, επρόκειτο για την πτήση LH630, που εκτελούσε ένα Airbus A330.

ΗΠΑ: Αεροπλάνο έχασε ελαστικό στον αέρα

Έχοντας απογειωθεί από τη Φρανκφούρτη της Γερμανίας, ο πιλότος του αεροσκάφους ζήτησε από τις ελληνικές αερολιμενικές αρχές άδεια να προσγειωθεί στο νησί της Ρόδου, στα νοτιοανατολικά του Αιγαίου, λόγω «της παρουσίας καπνού στο εσωτερικό του αεροσκάφους», σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της Fraport.

Το αεροσκάφος της Lufthansa στο αεροδρόμιο της Ρόδου / rodiaki.gr

Σώοι οι 190 επιβάτες 

Μετά την επέμβαση της πυροσβεστικής υπηρεσίας του αεροδρομίου της Ρόδου, το αεροσκάφος εκκενώθηκε και όλοι οι επιβάτες, σώοι και αβλαβείς, περιμένουν στο αεροδρόμιο να ολοκληρωθεί ο «τεχνικός έλεγχος και ο έλεγχος ασφαλείας», σύμφωνα με την ίδια πηγή. Δεν έχουν δοθεί ακόμη λεπτομέρειες για το αν το αεροσκάφος θα συνεχίσει το ταξίδι του για το Ντουμπάι στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Αεροπλάνο «χορεύει» στον αεροδιάδρομο του Χίθροου λόγω δυνατών ανέμων

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top