Βόλος: «Σφάδαζε από τους πόνους» ο 11χρονος που του καρφώθηκε πόμολο

Σοκαριστικές περιγραφές - «Ο μαθητής το αντιμετώπισε με γενναιότητα»

Βίντεο από Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων STAR

Συγκλονιστικές είναι οι περιγραφές του τραυματισμού του 11χρονου μαθητή Γυμνασίου από το Βόλο με πόμολο πόρτα την ώρα που βρισκόταν στο σχολείο του. 

Βόλος: Πόμολο πόρτας καρφώθηκε στο χέρι μαθητή

Είναι χαρακτηριστικό ότι ακόμα κι οι γιατροί σοκαρίστηκαν στη θέα του ανήλικου αγοριού που έφτασε στο νοσοκομείο με το καρφωμένο πόμολο. Μάλιστα, φαίνεται ότι το πόμολο είχε σταματήσει στο ύψος του αγκώνα. 

Φωτογραφία από Gegonota news

Το παιδί σφάδαζε από τους πόνους, ωστόσο οι καθηγητές που ήταν δίπλα του από την πρώτη στιγμή λένε ότι αντιμετώπισε με γενναιότητα την περιπέτειά του. 

Πως έγινε το περιστατικό

Χτύπησε το κουδούνι για διάλειμμα κι ο μαθητής έτρεχε στο διάδρομο για να μπει στο εργαστήριο τεχνολογίας.

Εκείνη τη στιγμή μία μαθήτρια άνοιξε την πόρτα από μέσα για να βγει από την αίθουσα, με αποτέλεσμα το πόμολο να καρφωθεί στο μπράτσο του αγοριού. Στο σχολείο επικράτησε πανικός, με το ανήλικο παιδί να ουρλιάζει από τους πόνους. Οι καθηγητές ήταν δίπλα του και του μιλούσαν συνεχώς μέχρι να φθάσει το ασθενοφόρο, ενώ παράλληλα ειδοποίησαν την πυροσβεστική. Οι πυροσβέστες με προσεκτικές κινήσεις ξεβίδωσαν το πόμολο από την πόρτα.

Ο γιατρός του ΕΚΑΒ αποφάσισε το παιδί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με το πόμολο, γιατί υπήρχε ο κίνδυνος εάν το αφαιρούσαν εκεί να προκληθεί μεγαλύτερη ζημιά. Το αγόρι εισήχθη στο χειρουργείο κι η εξέλιξη της πορείας της υγείας του είναι θετική.

Το ανήλικο αγόρι έχει πάρει εξιτήριο, αναρρώνει στο σπίτι και περιμένει να επιστρέψει στο σχολείο του τη Δευτέρα. 
 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top