Βόλος: Πόμολο πόρτας καρφώθηκε στο χέρι μαθητή

Το απίστευτο περιστατικό έγινε στο σχολείο

Ένα απίστευτο ατύχημα σημειώθηκε σε Γυμνάσιο του δήμου Βόλου, όταν πόμολο πόρτας καρφώθηκε στο μπράτσο ενός μαθητή της Α΄ Γυμνασίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ατύχημα σημειώθηκε την ώρα που ο μαθητής έτρεχε στον διάδρομο του ισογείου του σχολείου του. Όπως έγινε γνωστό, χτύπησε το κουδούνι για το διάλειμμα και τότε άνοιξε με δύναμη η πόρτα μιας αίθουσας με αποτέλεσμα το πόμολο να καρφωθεί μεταξύ καρπού και αγκώνα. 

Το πόμολο της πόρτας καρφώθηκε στο μπράτσο ενός μαθητή - gonota.news

Το πόμολο της πόρτας καρφώθηκε στο μπράτσο ενός μαθητή - gonota.news

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο του Βόλου ουρλιάζοντας από τους έντονους πόνους. Οι γιατροί όταν είδαν το πόμολο έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

«Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοιο περιστατικό. Το πόμολο κρεμόταν από το χέρι του στην περιοχή του μπράτσου. Μας εξήγησαν πως βρισκόταν στο σχολείο. Τα παιδιά παίζανε στον διάδρομο και κάποιος χτύπησε την πόρτα με δύναμη, με αποτέλεσμα να καρφωθεί το πόμολο στον μαθητή, ο οποίος βρισκόταν πίσω από την πόρτα. Το πόμολο δεν ήταν αιχμηρό, φαινόταν πως ήταν παλιό,  κι’ όμως σφηνώθηκε στο μπράτσο του. Ευτυχώς δεν είχαν πειραχθεί αγγεία», είπε στο gegonota.news ο γιατρός του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου Βόλου και πρόσθεσε:

Οι γιατροί επέστρεψαν το πόμολο στο σχολείο - gegonota.news

Οι γιατροί επέστρεψαν το πόμολο στο σχολείο - gegonota.news

«Ήταν ψύχραιμος, συνεργάσιμος. Βγάλαμε το πόμολο και το έδωσα στους γονείς του να το επιστρέψουν στο σχολείο. Το πόμολο αφαιρέθηκε και ήταν άθικτο γι΄ αυτό και το έδωσα πίσω, ώστε να το ξαναβιδώσουν. Το παιδί είναι σε άριστη ψυχολογία και πολύ καλά , παρά την περιπέτεια» δήλωσε ο γιατρός. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top