Κυψέλη: Το Ανθρωποκτονιών δεν επιτρέπει την ταφή της Σταυρούλας

Εισαγγελική εντολή να διερευνηθεί η αιτία θανάτου

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του θανάτου της Σταυρούλας Γκουγκουλιά, η σορός της οποίας ήταν στα αζήτητα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας από τον περασμένο Αύγουστο. 

Κυψέλη: Στα αζήτητα ακόμα η σορός της Σταυρούλας - Γιατί δεν έχει ταφεί;

Χθες η εκπομπή «Ζήνα το βράδυ» αποκάλυψε πως η σορός της 53χρονης παραμένει στα αζήτητα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας Πειραιά, αφού κανείς δεν είχε πάει εκεί για να κινήσεις τις διαδικασίες ταφής της. 

Σήμερα όμως, η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» αποκάλυψε πως το Ανθρωποκτονιών έχει δώσει εντολή να μην παραδοθεί η σορός της Σταυρούλας σε κανέναν. Επιπλέον η εισαγγελία έχει δώσει εντολή για περαιτέρω διερεύνηση των αιτιών θανάτου της γυναίκας. 

«Η Σταυρούλα δεν αυτοκτόνησε, είναι έγκλημα!» - «Ξεσπά» ο αδελφός της

Σύμφωνα με τη Ρούλα Κουσκουρή, η οποία επικοινώνησε με την ξαδέλφη της εκλιπούσης, τη Δευτέρα πραγματοποιήθηκε δεύτερη ιατροδικαστική εξέταση της σορού, κατά τη διάρκεια της οποίας ελήφθη ιστός για να γίνουν ιστολογικές εξετάσεις, αλλά και υλικό, ώστε να πραγματοποιηθεί και ποσοτικός τοξικολογικός έλεγχος, κάτι που δεν είχε γίνει γιατί σύμφωνα με πληροφορίες η σορός δεν ήταν σε κατάσταση που να μπορέσει να δώσει στοιχεία. 

«Δε με ήθελες ποτέ... Γιατί;» - Το σημείωμα που έγραψε η Σταυρούλα

Ο κ. Τσαντίρης, ο ιατροδικαστής που είχε κάνει την πρώτη ιατροδικαστική εξέταση, στο πόρισμά του ανέφερε πως είναι απροσδιόριστη η αιτία θανάτου. Μάλιστα επέμεινε σε επαφή με την Ρούλα Κουσκουρή, πως όσες νεκροψίες – νεκροτομές και να γίνουν, δε θα βρεθεί τίποτα περισσότερο, καθώς ο ίδιος έκανε το καλύτερο που μπορούσε με δεδομένη την κατάσταση της σορού. 

Νεκρή η Σταυρούλα - Ταυτοποιήθηκε η σορός που βρέθηκε στον Πόρο

Από την πλευρά του ο πατριός της 52χρονης, είπε στην εκπομπή πως τη Δευτέρα έστειλε γραφείο τελετών για να παραλάβει τη σορό, όμως η υπηρεσία τον ενημέρωσε πως η διαδικασία έχει μπλοκαριστεί από το Ανθρωποκτονιών. 

Εξαφάνιση Κυψέλη: Το ρολόι και το σακίδιο στην παραλία λύνουν το «θρίλερ»

Ο ίδιος δήλωσε ότι έχει εμπιστοσύνη στις δικαστικές αρχές κι εξέφρασε την ελπίδα να τελειώσει σύντομα αυτή η περιπέτεια και να αναπαυθεί η ψυχή της κόρης του. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top