«Η Σταυρούλα δεν αυτοκτόνησε, είναι έγκλημα!» - «Ξεσπά» ο αδελφός της

«Έχω πολλά ερωτήματα για τη συγκάτοικο», λέει ο πατέρας της

Όσα είπαν ο αδελφός και ο πατέρας της Σταυρούλας / Βίντεο Mega

Τη σιωπή του «έσπασαν» ο αδελφός και ο πατέρας της Σταυρούλας, λίγες ώρες αφότου ταυτοποιήθηκε η σορός της που βρέθηκε τον Αύγουστο στον Πόρο. Όπως είπαν, δεν πιστεύεουν ότι η 52χρονη έβαλε τέλος στη ζωή της και υποστήριξε ότι θα το φτάσει «μέχρι τέλους», ώστε «να λάμψει η αλήθεια.

«Δε με ήθελες ποτέ... Γιατί;» - Το σημείωμα που έγραψε η Σταυρούλα

Στο πένθος έχει βυθιστεί η οικογένεια της Σταυρούλας, της 52χρονης αγνοούμενης από την Κυψέλη, μετά την είδηση ότι η σορός που βρέθηκε ανοιχτά του Πόρου ανήκε σε εκείνη. Ο βιολογικός πατέρας της έδωσε γενετικό υλικό και ταυτοποιήθηκε ότι η Σταυρούλα Γκουγκουλιά είναι νεκρή.

Νεκρή η Σταυρούλα - Ταυτοποιήθηκε η σορός που βρέθηκε στον Πόρο

Σταυρούλα Γκουγκουλιά

Σταυρούλα Γκουγκουλιά

Ο αδελφός της γυναίκας θεωρεί ότι ο θάνατός της δεν ήταν αυτοκτονία, αλλά έγκλημα, όπως δήλωσε στο Mega.

«Δεν πιστεύω πως ήθελε να αυτοκτονήσει. Κάτι πολύ περίεργο που συμβαίνει αυτή τη στιγμή είναι ότι μέσα σε ένα πολύν μικρό χρονικό διάστημα, δύο φίλες, η μία η φίλη η νηπιαγωγός και μετά η Σταυρούλα, με διαφορά ενός έτους, μπήκαν και οι δύο στη διαδικασία να αυτοκτονήσουν; Δε σου φαίνεται περίεργο; Θα ‘’μιλήσουν’’ τα τηλέφωνα, τα στίγματα, το ημερολόγιο, πολλά πράγματα»», δήλωσε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: 

«Έχουν ανακατευτεί πάρα πολλά άτομα σε μία σοβαρή υπόθεση, όπου κρατάνε στα χέρια τους πληροφορίες και πειστήρια του όλου σκηνικού. Πρέπει όποιος γνωρίζει ό,τι γνωρίζει και ό,τι πειστήριο έχει, να πάει να το καταθέσει. Εμπιστευόμαστε την Ελληνική Αστυνομία και για το έργο της και για τη γρήγορη ανταπόκρισή της, μετά τη μήνυση που έχουμε καταθέσει εμείς σαν οικογένεια. Η μήνυση είναι κατά παντός υπευθύνου πρώτον και δεύτερον έχουμε μία σειρά από ερωτήματα που πρέπει η Ελληνική Αστυνομία και η Δικαιοσύνη να μπουν στη διαδικασία, όπως είναι η άρση απορρήτου των κινητών και των τραπεζικών λογαριασμών και πολλά άλλα πράγματα».

Κυψέλη: «Έχω πολλά ερωτήματα για τη συγκάτοικο», λέει ο πατέρας της Σταυρούλας

Στην εκπομπή Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα μίλησε και ο βιολογικός πατέρας της 52χρονης, με τον οποίο δεν είχαν επαφή εδώ και πολλά χρόνια.

«Είχαμε να μιλήσουμε πολλά χρόνια με την Σταυρούλα. Ξαφνικά το Νοέμβριο μας πήρε τηλέφωνο ο Χάρης Βεραμόν και μας είπε ότι η Σταυρούλα έχει εξαφανιστεί από τον Αύγουστο. Αμέσως ψάξαμε να βρούμε την ξαδέλφη της να ρωτήσουμε αν γνωρίζει κάτι και μας είπε ότι ούτε ο θετός της πατέρας είχε επαφές μαζί της. Ήταν μόνη της στην Αθήνα. Μας είπαν ότι επειδή ήταν υιοθετημένη δεν μπορούσαμε να κάνουμε εμείς δήλωση της εξαφάνισης. Τα λάθη δεν είναι μόνο των αρχών είναι και της συγκατοίκου, η οποία δεν μας ενημέρωσε εξ’ αρχής», υποστήριξε και επεσήμανε ότι έχει κάποιες ενστάσεις για την επί χρόνια συγκάτοικο της κόρης του.

«Δεν κατηγορώ κανέναν, αλλά έχω πολλά ερωτήματα σχετικά με τη συγκάτοικο. Είναι πολύ αδιάφορη. Την έψαχναν όλη μέρα για να πάει να αναγνωρίσει την τσάντα και τα αντικείμενα που βρέθηκαν στην παραλία και μας λέει ότι κοιμήθηκε αλλού. Η Σταυρούλα ήξερε το καλύτερο μπάνιο, ήταν γοργόνα, εγώ της έμαθα μπάνιο, δε γίνεται να ήταν δυστύχημα. Είναι σίγουρα έγκλημα».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top