Επ' αυτοφώρω σύλληψη αστυνομικού που «ρήμαζε» σπίτια στο κέντρο της Αθήνας

Είχε κατηγορηθεί και για άλλα αδικήματα

Αστυνομικός συνελήφθη επ' αυτοφώρω για συμμετοχή σε ληστείες και διαρρήξεις, ενώ στο παρελθόν έχει κατηγορηθεί και για άλλα αδικήματα και ήταν σε διαθεσιμότητα. 

Ο αστυφύλακας με τα αρχικά Μ. Ε., μαζί με τους συνεργούς του, άδειαζε διαμερίσματα στο κέντρο της Αθήνας. Στον στόχο είχε βάλει και Airbnb στο Κολωνάκι το οποίο είχε κλέψει τρεις φορές. Παρακολουθούσε τους πελάτες να φεύγουν και έχοντας αντικλείδι, έμπαινε μέσα. Ωστόσο ο διαρρήκτης αστυνομικός δεν περίμενε ότι βγαίνοντας από το Airbnb... θα τον περίμεναν συνάδελφοι για να τον συλλάβουν. 

Λείπουν 10 πιστόλια και περίστροφα από ΑΤ της Αθήνας- Συνελήφθη αρχιφύλακας

«Ό,τι βρήκανε βιβλία, δέματα, ποτά αυτά τα είχανε πάρει όλα. Πήρανε πολλά πράγματα που κατά τη γνώμη μας για αυτούς δεν είχανε αξία, για μας είχαν. Η σήμανση ήρθε το ίδιο απόγευμα και πήραν αποτυπώματα» κατήγγειλε θύμα του διαρρήκτη-αστυνομικού. 

Ο 24χρονος αστυνομικός υπηρετούσε στο τμήμα του Κολωνού, ήταν όμως σε διαθεσιμότητα από τον περασμένο Οκτώβριο για διάφορα αδικήματα μέχρι για εμπορία ανθρώπων και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες. Μαζί του συνελήφθη και ακόμη ένας συνεργός, ενώ αναζητείται και ένας τρίτος. 

Ελευσίνα: Αστυνομικός ταμπουρώθηκε στο σπίτι του - Είχε παράνομα όπλα

Συναγερμός σήμανε στην Ελευσίνα όταν αστυνομικός που υπηρετεί στα ΜΑΤ, ταμπουρώθηκε μέσα στο σπίτι, μετά από καυγά με τη σύζυγό του. Η σύζυγος του μαζί με ειδικό διαπραγματευτή και ψυχολόγο, προσπαθούσαν για αρκετές ώρες να τον πείσουν να παραδοθεί.

Ελευσίνα: Αστυνομικός «ταμπουρώθηκε» και απειλούσε να αυτοκτονήσει

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Star, όλα άρχισαν το μεσημέρι, όταν μέσα από το σπίτι ακουγόντουσαν να σπάνε πράγματα και ειδοποιήθηκε η αστυνομία. 

Ο 43χρονος αστυνομικός που είχε κλειδωθεί στο δωμάτιο, παραδόθηκε μετά από περίπου τρεις ώρες. Στην κατοχή του εκτός από το υπηρεσιακό του όπλο, εντοπίστηκαν δυο παράνομα περίστροφα και χειροβομβίδες κρότου λάμψης.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top