Γυναικοκτονία Κρήτη: «Τον βλέπαμε που γυρνούσε στο σπίτι μεθυσμένος»

Ο 39χρονος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί για τον φόνο της συντρόφου του

Γυναικοκτονία Κρήτη: Πήρε προθεσμία για να απολογηθεί ο 39χρονος -ρεπορτάζ Γεωργίας Χάρδα στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε σήμερα ο 39χρονος, αλβανικής καταγωγής, που πυροβόλησε και σκότωσε την 29χρονη σύντροφό του από τη Ρουμανία, στην περιοχή των Καμινίων στο Ηράκλειο Κρήτης, χθες στις 07:30 το πρωί. Tελικά ζήτησε κι έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Τρίτη.

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 39χρονος γυναικοκτόνος στην Κρήτη/ Eurokinissi Στέφανος Ραπάνης

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκε ο 39χρονος γυναικοκτόνος στην Κρήτη/ Eurokinissi Στέφανος Ραπάνης

Κρήτη: Πυροβόλησε στο κεφάλι τη γυναίκα του και κάλεσε το ΕΚΑΒ

Πριν τη γυναικοκτονία, είχε προηγηθεί καβγάς μεταξύ του ζευγαριού, σύμφωνα με το Cretalive. Ο 39χρονος μετά το έγκλημα κάλεσε το ΕΚΑΒ και στη συνέχεια περίμενε στην είσοδο του σπιτιού τους άνδρες της ΕΛ.ΑΣ που έσπευσαν στο σημείο.

Γυναικοκτονία Κρήτη: Το σπίτι όπου διέμενε το ζευγάρι

Γυναικοκτονία Κρήτη: Το σπίτι όπου διέμενε το ζευγάρι

Κρήτη: «Παίζαμε με το όπλο», λέει ο 39χρονος που σκότωσε τη σύντροφό του

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 39χρονος ήταν υπό την επήρρεια αλκοόλ, με τον ίδιο να προσπαθεί να αποδώσει τη δολοφονία σε δυστύχημα, και να ισχυρίζεται πως «έπαιζαν με το όπλο κι αυτό εκπυρσοκρότησε» και πως «δε θυμάται τι έγινε».

Κρήτη: «Δε θυμάμαι τι έγινε», λέει ο δράστης της γυναικοκτονίας

Γυναικοκτονία Κρήτη: «Πολλές φορές τον βλέπαμε μεθυσμένο να γυρίζει στο σπίτι»

Γείτονας του ζευγαριού είπε πως το θύμα ήταν ένα ευγενικό και χαμογελαστό κορίτσι και πως το ζευγάρι τσακωνόταν συχνά. Μιλώντας στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και πάλι», υποστήριξε πως είχε δει πολλές φορές τον 39χρονο να γυρνά μεθυσμένος στο σπίτι. 

«Γνώριζα το ζευγάρι. Το 29χρονο θύμα ήταν ένα πολύ ευγενικό και χαμογελαστό κορίτσι. Ακούγαμε στη γειτονιά ότι είχε προβλήματα με τον 39χρονο δράστη. Δε θέλαμε στη γειτονιά να έχουμε σχέσεις με το ζευγάρι, γιατί ο δράστης είχε απασχολήσει αρκετές φορές στο παρελθόν την αστυνομία για ναρκωτικά. 

Γυναικοκτονία Κρήτη: Ο 39χρονος δράστης και το 29χρονο θύμα

Γυναικοκτονία Κρήτη: Ο 39χρονος δράστης και το 29χρονο θύμα

Πολλές φορές τον βλέπαμε μεθυσμένο να γυρίζει στο σπίτι που έμεναν μαζί με τη σύντροφό του. Έμεναν στον δεύτερο όροφο και πολλοί από την πολυκατοικία ακούγαμε τσακωμούς εδώ και καιρό. Δεν ξέραμε τον λόγο για τον οποίο τσακώνονταν. 

Γυναικοκτονία Κρήτη: Όσα υποστήριξε γείτονας του ζευγαριού στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και πάλι»

Στη γειτονιά είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Δεν περιμέναμε ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο. Έχουμε πέσει από τα σύννεφα. Δε γνωρίζω αν οπλοφορούσε και γενικά δεν είχε πολλά πολλά με κανέναν από τους άνδρες της γειτονιάς».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top