Μεταξουργείο: Φύλακας δεν κατέβασε τις μπάρες σε διάβαση τρένων

Βίντεο και μαρτυρία διερχόμενου οδηγού

Μεταξουργείο: Δεν κατέβηκαν οι μπάρες σε διάβαση, ενώ περνούσε τρένο- βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο που τράβηξε ένας διερχόμενος οδηγός στο Μεταξουργείο, όπου υπάρχει σιδηροδρομική γραμμή, αλλά οι μπάρες δεν κατέβηκαν όταν περνούσε το τρένο.

Συναγερμός στην Ιερά Οδό - Τρένο συγκρούστηκε με αυτοκίνητο

Το περιστατικό έγινε στη διασταύρωση της οδού Ανδρομάχης με τη λεωφόρο Κωνσταντινουπόλεως, την περασμένη Κυριακή στις 19:00. Όπως φαίνεται, οι μπάρες δεν είχαν κατέβει σε ισόπεδη διάβαση, ενώ περνούσε τρένο και οι οδηγοί που περνούσαν από το σημείο σταμάτησαν από μόνοι τους τα οχήματά τους. Τελικά οι μπάρες κατέβηκαν με καθυστέρηση.

«Ήμουν στο φανάρι της οδού Δεληγιάννη για να στρίψω επί της Ανδρομάχης και να πάω προς Αιγάλεω. Με το που έστριψα, άκουγα να σφυρίζει το τρένο. Όταν συνειδητοποίησα ότι το τρένο πήγαινε σιγά σιγά και σφύριζε πολλές φορές, έβλεπα τα αυτοκίνητα να περνούν τις γραμμές και οι προστατευτικές μπάρες να μην έχουν κατέβει», περιέγραψε ο κ.Θάνος που ανήρτησε το βίντεο, μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

«Ο κύριος που ήταν υπεύθυνος εκεί, ήταν άφαντος. Την ώρα που τραβούσα το βίντεο, φαίνεται να τρέχει. Πιστεύω ή στη θέση του δεν ήταν ή δεν του δώσαν εντολή ότι φεύγει το τρένο», συμπλήρωσε.

«Είμαστε σε μια χώρα που κανείς δεν ελέγχει τίποτα. Δεν ασχολείται κανένας, είμαστε σε μια χώρα που ζούμε από τύχη», κατέληξε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top