Αποκλειστικό: Επίθεση 30 ατόμων με μαχαίρια σε ανήλικους στον Πειραιά  

15χρονος έπεσε θύμα ληστείας στους Αγίους Αναργύρους

Ομάδα 30 ατόμων επιτέθηκε με μαχαίρια εναντίον ανήλικων στο κέντρο του Πειραιά. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τέσσερα άτομα μαζί με τους γονείς τους με την κατηγορία της παραμέλησης επιμέλειας ανηλίκων.

Την ίδια στιγμή ένας 15χρονος θύμα ληστείας από ανήλικους στους Αγίους Αναργύρους, περιγράφει αποκλειστικά στην κάμερα του Star και τον Βαγγέλη Γκούμα τις στιγμές τρόμου που έζησε. Στο πλευρό τoυ ήταν ο πατέρας του.

 Ο 15χρονος θύμα ληστείας στους Αγίους Αναργύρους

Ο 15χρονος θύμα ληστείας στους Αγίους Αναργύρους  

«Ήρθε ο ένας και μου έριξε μια μπουνιά και μου είπε πως έχει μαχαίρι και θα με μαχαιρώσει και μου έριξε άλλη μια σφαλιάρα»  O νεαρός έκανε το... λάθος να πάει βόλτα μαζί με τρεις φίλους του λίγο μετά τις 10 το βράδυ στους Αγίους Αναργύρους. Ξαφνικά μια ομάδα ανηλίκων τους πλησίασαν και άρχισαν να τους χτυπούν για να τους αρπάξουν κινητά και ό,τι χρήματα είχαν πάνω τους 

Στο σημείο έφτασε ο πατέρας του μικρού ο οποίος ειδοποιήθηκε από την αστυνομία.  

Συμπλοκή ανηλίκων με μαχαίρια στον Πειραιά  

Στο βίντεο ντοκουμέντο από κάμερα ασφαλείας φαίνονται άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ  να κατευθύνονται προς το σημείο όπου διέφυγαν οι ανήλικοι που χτύπησαν  συνομηλίκους  τους στον Πειραιά. Μάλιστα ο ένας κρατούσε στα χέρια του μαχαίρι τύπου «μανσέτα»  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top