Metoo: Γνωστός ηθοποιός παραπέμπεται σε δίκη

Τον είχαν καταγγείλει 4 γυναίκες το καλοκαίρι του 2021

Δείτε στο βίντεο το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου, Άννας Σταματιάδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση τεσσάρων γυναικών την περίοδο του metoo παραπέμπεται σε δίκη με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών της Αθήνας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της δημοσιογράφου, Άννας Σταματιάδου, πρόκειται για έναν 43χρονο ηθοποιό και σκηνοθέτη με καριέρα στην Αμερική.

Τον είχαν καταγγείλει 4 γυναίκες το καλοκαίρι του 2021 για σεξουαλική κακοποίηση, οι δυο από τις οποίες ήταν μάλιστα και αδελφές, η μια ηθοποιός με διεθνή καριέρα. 

Οι γυναίκες τον κατηγορούσαν ότι εκμεταλλευόταν τη θέση του και με πρόσχημα τις πρόβες ασελγούσε πάνω τους.

Ο ηθοποιός από την πρώτη στιγμή αρνιόταν τις κατηγορίες, είχε υποστηρίξει πως είχε συνάψει σχέση με τη μια από αυτές, είχε προσκομίσει στις αρχές βαλίτσες με μηνύματα και άλλα έγγραφα που αποδείκνυαν τους ισχυρισμούς του. 

Η αρμόδια εισαγγελέας είχε ζητήσει την παραπομπή του σε δίκη για όλες τις κατηγορίες, το δικαστικό συμβούλιο τον απήλλαξε για τους βιασμούς της γνωστής ηθοποιού και για τις περισσότερες κατηγορίες της μικρότερης αδελφής της.

Όμως τον παραπέμπει σε δίκη για απόπειρα βιασμού σε δυο ημερομηνίες, καθώς και για έναν βιασμό εις βάρος της τέταρτης κοπέλας που τον είχε καταγγείλει, απαλλάσσοντας αμετάκλητα και για τις καταγγελίες από την τρίτη κοπέλα. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top