Πατήσια: Πώς αποκαλύφθηκε η φρίκη που ζούσε η 16χρονη

Τη βίαζε ο σύντροφος της μητέρας της από 8 ετών

Αποτροπιασμό προκαλούν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως σχετικά με τον βιασμό μιας 16χρονης από τον σύντροφο της μητέρας της στα Πατήσια

Πατήσια: Σύλληψη 56χρονου που βίαζε την ανήλικη κόρη της συντρόφου του 

Όπως είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star o Αλέξανδρος Γύγος, ο 56χρονος βίαζε το κορίτσι από την ηλικία των 8 ετών, μέσα στο σπίτι της. Μάλιστα φέρεται να την είχε αναγκάσει να του στείλει προσωπικές της φωτογραφίες. Η 16χρονη, όπως ανέφερε στις Αρχές, φοβόταν να τον καταγγείλει γιατί ανησυχούσε για την ασφάλεια της ίδιας και της μητέρας της.

Η ανήλικη το τελευταίο διάστημα δεν άντεχε να το κρατάει μέσα της, τα όσα υποστηρίζει ότι δεχόταν από τον 56χρονο. Μίλησε για όσα βίωνε στις φίλες της, οι οποίες και τη συμβούλεψαν να είναι δυνατή και να μιλήσει στη μητέρα της. 

Έτσι κι έγινε. Η 16χρονη εκμυστηρεύτηκε στη μητέρα της τη φρίκη που βίωνε, της είπε για τις φωτογραφίες κι εκείνη έψαξε το κινητό του συντρόφου της και τις βρήκε. Μητέρα και κόρη πήγαν στην αστυνομία και κατήγγειλαν τον 56χρονο. 

Κατά τη διάρκεια έρευνας στο σπίτι του άνδρα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ψηφιακών πειστηρίων, καθώς και αεροβόλο όπλο.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν αμέσως και αναμένεται να του ασκηθεί δίωξη για αδικήματα που προβλέπονται από 7 άρθρα του Ποινικού Κώδικα για αδικήματα σε βάρος ανηλίκων κάτω των 14 ετών. Το πρωί της Δευτέρας θα οδηγηθεί στο δικαστήριο για να απολογηθεί.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top