Ανάβυσσος: Μυστήριο με την αρπαγή 29χρονου προγραμματιστή

Τον απήγαγαν, τον φίμωσαν και τον εγκατέλειψαν

Δείτε το ρεπορτάζ της εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Συναγερμός σήμανε το απόγευμα της Τετάρτης στην Ανάβυσσο, όταν άγνωστοι άρπαηαν 29χρονο προγραμματιστή, τον απείλησαν και τον εγκατέλειψαν δεμένο σε ερημική τοποθεσία.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 29χρονος έβγαινε από το σπίτι φίλων του, όταν δύο άτομα προσποιούμενοι τους αστυνομικούς, του ζήτησαν να του κάνουν έλεγχο. Με τη βία, τον έβαλαν μέσα σε αυτοκίνητο, τον έδεσαν στην πλευρά του συνοδηγού και έφυγαν, ακολουθώντας άλλο όχημα χωρίς πινακίδες.

Τον μετέφεραν σε δασική περιοχή, όπου του έδεσαν χέρια και πόδια με μονωτική ταινία και χειροπέδες και στη συνέχεια τον εγκατέλειψαν. Νωρίτερα, φέρεται να τον εξανάγκασαν να τους δώσει τη διεύθυνση και τα κλειδιά του σπιτιού και του γραφείου του στους Αμπελοκήπους.

Ο 29χρονος μετά από ώρα κατάφερε να λυθεί και να περπατήσει μέχρι ένα βενζινάδικο στην περιοχή της Αναβύσσου, απ΄όπου κάλεσε την Άμεση Δράση και τη μητέρα του. 

Η αστυνομία έσπευσε στους Αμπελοκήπους και κατά την άφιξή της είδε έναν άγνωστο ύποπτο άνδρα να βγαίνει από την πολυκατοικία.

Οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τον συλλάβουν, όμως εκείνος προσπάθησε να διαφύγει. 

Μετά από καταδίωξη και ισχυρή αντίσταση που προέβαλε στους αστυνομικούς ο άνδρας συνελήφθη και είναι στα χέρια των αρχών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top