Κύπρος: Συγκλονιστικό βίντεο από τη μοιραία σύγκρουση με τους 4 νεκρούς

Ο 44χρονος Σύρος που οδηγούσε το ημιφορτηγό συνελήφθη

Bίντεο από το δελτίο του Star

Συγκλονισμένη είναι η Κύπρος από το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Λεμεσό τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς με νεκρούς τέσσερα μέλη της ίδιας οικογένειας, παππού, γιαγιά και τα δύο εγγόνια.

Τη μοιραία στιγμή έχει καταγράψει κάμερα ασφαλείας και φαίνεται πως ο διερχόμενος οδηγός παραβίασε το φανάρι με αποτέλεσμα τη σύγκρουση.

Ο 44χρονος Σύρος που οδηγούσε το ημιφορτηγό συνελήφθη, καθώς από βίντεο που εξασφάλισε η τροχαία φαίνεται να παραβιάζει το κόκκινο φανάρι με μεγάλη ταχύτητα, την ώρα που το μοιραίο αυτοκίνητο έκανε στροφή δεξιά έχοντας πράσινο.

Το χρονικό της μοιραίας σύγκρουσης 

Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, στον δρόμο που οδηγεί στο χωριό Πλάτρες, έχασαν τη ζωή τους η 27χρονη Βαθούλα Γεωργίου η οποία οδηγούσε μικρό επιβατηγό αυτοκίνητο, ο παππούς της Νικόλας Ζαβρός 73 ετών που ήταν συνοδηγός, η γιαγιά της Ευανθία Γεωργίου 74 ετών και ο αδελφός της Νικόλας Γεωργίου 17 ετών, που κάθονταν στα πίσω καθίσματα.

Η σύγκρουση έγινε σε διασταύρωση που ελέγχεται από φανάρια, όταν το αυτοκίνητο των θυμάτων συγκρούστηκε με ημιφορτηγό στο οποίο επέβαινε ζευγάρι από τη Συρία.

Τα τέσσερα θύματα, μέλη της ίδιας οικογένειας είχαν γιορτάσει μαζί την έλευση του 2024 και τα δύο εγγόνια μετέφεραν τον παππού και τη γιαγιά τους στο σπίτι τους. Σε κάποιο σημείο επιχείρησε η 27χρονη οδηγός να στρίψει δεξιά και τότε συγκρούστηκε με το όχημα που οδηγούσε ο Σύρος.

λεμεσος τροχαίο

Νεκροί ανασύρθηκαν από ΙΧ παππούς, γιαγιά και τα δύο τους εγγόνια στη Λεμεσό / omega live
 
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top