Τραγωδία στην Κύπρο: Παππούς, γιαγιά κι εγγόνια σκοτώθηκαν σε τροχαίο

Το κακό έγινε μισή ώρα μετά τον ερχομό της νέας χρονιάς

Η έλευση της νέας χρονιάς στην Κύπρο σημαδεύτηκε από ένα τραγικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Λεμεσό, μόλις μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα. 

Το τροχαίο σημειώθηκε στον δρόμο που οδηγεί στο χωριό Πλάστρες και είχε σαν αποτέλεσμα να σκοτωθούν παππούς, γιαγιά και τα δύο τους εγγόνια. 

Νεκροί ανασύρθηκαν από ΙΧ παππούς, γιαγιά και τα δύο τους εγγόνια στη Λεμεσό - omega live

Νεκροί ανασύρθηκαν από ΙΧ παππούς, γιαγιά και τα δύο τους εγγόνια στη Λεμεσό - omega live

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο οδηγούσε η 27χρομη εγγονή του ζευγαριού, ενώ νεκρός είναι και ο 17χρονος αδελφός της. 

Γλυφάδα: Χαροπαλεύει πατέρας δύο παιδιών που χτυπήθηκε από ΙΧ

Η σύγκρουση σημειώθηκε σε διασταύρωση που ελέγχεται από φανάρια. Η 27χρονη επιχείρησε να στρίψει δεξιά και τότε συγκρούστηκε με ένα ημιφορτηγό, στο οποίο επέβαινε ένα ζευγάρι από τη Συρία. 

Πέραμα: Βίντεο από τη στιγμή του τροχαίου - «Αλέξανδρε, δεν έχω πόδια»

Όπως είπε ο υπεύθυνος της Τροχαίας Λεμεσού, Μάριος Χαραλάμπους, «η συγκεκριμένη συμβολή ελέγχεται από φώτα τροχαίας και οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το τροχαίο διερευνώνται»

Το ΙΧ συγκρούστηκε με ημιφορτηγό μισή ώρα μετά από την έλευση της νέας χρονιάς - omega live

Το ΙΧ συγκρούστηκε με ημιφορτηγό μισή ώρα μετά από την έλευση της νέας χρονιάς - omega live

Οι τέσσερις επιβαίνοντες του ΙΧ απεγκλωβίστηκαν από την Πυροσβεστική, μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός τους. Φαίνεται ότι κανείς τους δε φορούσε ζώνη ασφαλείας. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή, πιθανόν λόγω της αυξημένης ταχύτητας, κάτι που διερευνάται. 

Στο νοσοκομείο με κατάγματα αυχένα, στέρνου και πλευρών νοσηλεύεται η συνοδηγός του ημιφορτηγού, ενώ ο οδηγός τραυματίστηκε πιο ελαφρά. Το αλκοτέστ στο οποίο υποβλήθηκε είχε μηδενική ένδειξη. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top