Βοιωτία: Βρέθηκε DNA του 17χρονου στο όπλο του αστυνομικού

Νέα στοιχεία από την έρευνα των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛΑΣ

Τι είχε υποστηρίξει ο αστυνομικός / Βίντεο αρχείου από δελτίο ειδήσεων Star

Νέες εξελίξεις υπάρχουν στην υπόθεση θανάτου του 17χρονου που έχασε τη ζωή του από πυρά αστυνομικού στη Βοιωτία.

Βοιωτία: «Δεν πάτησα ποτέ τη σκανδάλη» λέει στο Star ο αστυνομικός

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από την έρευνα των εγκληματολογικών εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ. εντοπίστηκε DNA του ανηλίκου στο όπλο αλλά και στη σκανδάλη αυτού.

Βοιωτία: «Δε θέλω να ζει ο αστυνομικός, γιατί σκότωσε το παιδί μου;»

Τι είχε υποστηρίξει ο αστυνομικός

Υπενθυμίζεται ότι ο αρχιφύλακας της ΟΠΚΕ Βοιωτίας υποστήριξε στην απολογία του ότι κατά τη διάρκεια του ελέγχου στο όχημα, το θύμα όρμησε πάνω του με σκοπό να του αρπάξει το όπλο του, με αποτέλεσμα αυτό να εκπυρσοκροτήσει και ο 17χρονος να τραυματιστεί θανάσιμα.

Ο ιατροδικαστής από την πλευρά του διαπίστωσε ένα διαμπερές τραύμα στον αριστερό αντίχειρα του 17χρονου. Κατόπιν η βολίδα συνέχισε την πορεία της στην αριστερή τραχηλική χώρα και κατέληξε στην περιοχή του θώρακα. Επίσης από την ιατροδικαστική εξέταση φαίνεται πως ο 17χρονος έχει βληθεί από κοντινή απόσταση.

Ο αστυνομικός είχε υποστηρίξει αποκλειστικά στο Star ότι δεν πάτησε ποτέ τη σκανδάλη.

«Δεν πάτησα ποτέ τη σκανδάλη» είχε ισχυριστεί, συμπληρώνοντας πως ο 17χρονος «με το αριστερό του χέρι, επειδή η κάννη ήταν πολύ κοντά στο σώμα του πιθανότατα απο φόβο προσπάθησε να την απομακρύνει με αποτέλεσμα να προκληθεί η εκπυρσοκρότηση αφού το πιστόλι αυτό έχει πολυ ευαίσθητη σκανδάλη η οποία ακουμπούσε στο δάκτυλό μου». 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top