Π. Φάληρο: Η τραγική ιστορία του ζευγαριού ξενοδόχων - Ξεσπά ο γιος τους

«Η μητέρα μου πέθανε ακαριαία, o πατέρας μου χαροπαλεύει»

Τροχαίο στο Π. Φάληρο: Η τραγική ιστορία του ζευγαριού ξενοδόχων - Ξεσπά ο γιος τους / Βίντεο από Alpha

Ξεσπά ο γιος του ζευγαριού ξενοδόχων από τη Ζάκυνθο που παρασύρθηκαν από ΙΧ στο Παλαιό Φάληρο ενώ βρίσκονταν στην Αθήνα. 

Π. Φάληρο: Αυτοκίνητο παρέσυρε πεζούς και συγκρούστηκε με τραμ - Μία νεκρή

Ο γιος τους, μίλησε στην εκπομπή Tlive του ALPHA συντετριμμένος όπου τόνισε: «Πέθανε ακαριαία η μητέρα μου. Ο πατέρας μου χαροπαλεύει, είναι πολλαπλά τραυματισμένος, διασωληνωμένος στην εντατική στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας. Ήταν στο πεζοδρόμιο και περίμεναν να περάσουν τη διάβαση για να επιστρέψουν στο ξενοδοχείο που έμεναν απέναντι».

Πώς έγινε το θανατηφόρο δυστύχημα

Το μοιραίο αυτοκίνητο που έπεσε πάνω στο ζευγάρι των ξενοδόχων και στη συνέχεια «καρφώθηκε» σε τραμ /  Eurokinissi (Γιάννης Παναγόπουλος)

 Η τραγική ιστορία του ζευγαριού ξενοδόχων από τη Ζάκυνθο

Το ζευγάρι έχει ξενοδοχείο στη Ζάκυνθο και βρισκόταν στην Αθήνα για προσωπικές υποθέσεις. Πριν συμβεί η τραγωδία βρίσκονταν για φαγητό.

Το όχημα τους παρέσυρε ενώ επέστρεφαν στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν. Το ζευγάρι που είναι ιδιαίτερα αγαπητό στη Ζάκυνθο είχε δύο γιους ενώ πρόσφατα απέκτησαν εγγονάκι.

Νίκαια: Σύγκρουση σχολικού με φορτηγό και ΙΧ

Πώς έγινε το θανατηφόρο δυστύχημα

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στο Παλαιό Φάληρο, όταν ένα ασημί αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και παρέσυρε πεζούς, που περίμεναν στη νησίδα για να διασχίσουν τον δρόμο.

Στη συνέχεια το όχημα «καρφώθηκε» σε τραμ, το οποίο δεν πρόλαβε να σταματήσει εγκαίρως. «Δεν ήξερα τι είχε συμβεί. Έπεσε το αμάξι πάνω μου, δεν κατάλαβα τίποτα», ανέφερε ο οδηγός του τραμ.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο οδηγός πέρασε με κόκκινο.

Ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος ήταν να χάσει τη ζωή της η γυναίκα από τη Ζάκυνθο και ο σύζυγός της να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top