Συναγερμός για την εξαφάνιση δυο ανήλικων κοριτσιών στην Καλλιθέα

Missing alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Εξαφάνιση Ανήλικων Κοριτσιών Από Την Καλλιθέα

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές, μετά την εξαφάνιση δύο ανήλικων κοριτσιών στην Καλλιθέα, με το Χαμόγελο του Παιδιού να προχωρά στην έκδοση missing alert και τη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, τα ίχνης της 13χρονης Ελευθερίας και της 14χρονης Αικατερίνης χάθηκαν το μεσημέρι της Πέμπτης από την Καλλιθέα.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε την ίδια μέρα και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους, κατόπιν εισαγγελικής εντολής, καθώς συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή τους σε κίνδυνο. 

Η Ελευθερία έχει μαύρα μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,70 και είναι 85 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρο παντελόνι φόρμας με λευκή ρίγα, μπεζ μπλούζα, μαύρο μπουφάν και λευκά αθλητικά παπούτσια. 

Η Αικατερίνη έχει καστανά μαλλιά, καστανά μάτια, έχει ύψος 1,65 και είναι 80 κιλά. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε λευκή μπλούζα, μαύρη ζακέτα, μαύρο παντελόνι και λευκά αθλητικά παπούτσια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top