Πατέρας Φαίης στο Star για τη δολοφονία της: «Δικαιώθηκα για όσα έλεγα»   

Η μαρτυρική ζωή της Φαίης και οι κατηγορίες για μάνα και αδερφή   

πατέρας Φαίης στο Star

Η 23χρονη Φαίη αποδείχθηκε τελικά ότι δεν έφυγε από τη ζωή ούτε από πνευμονικό οίδημα, ούτε από ...ισχαιμικού τύπου αλλοιώσεις. Όπως ανέφερε η Κατερίνα Ρίστα στο ρεπορτάζ της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star,  έφυγε γιατί τη σκότωσαν και  τη βασάνισαν.

Θάνατος Φαίης στην Κυψέλη: Για δολοφονία κατηγορούνται 3 άτομα! 

Για τον θάνατό της κατηγορείται εκείνη που δήλωσε πρώτη την εξαφάνισή της, η μητέρα της, όπως και η αδελφή της, η οποία κατηγορείται επίσης για τον θάνατό της, όπως και η σπιτονοικοκυρά της.    

Μόνο ο πατέρας της φώναζε από το 2021 πως το παιδί του δεν έφυγε από παθολογικά αίτια.  Δύο χρόνια μετά δικαιώθηκε, αλλά κυρίως δικαιώθηκε η ψυχή του παιδιού του.

Πατέρας Φαίης στο Star: Ο Θεός λυπήθηκε κι εμένα  

Ο ίδιος δήλωσε μιλώντας στο Star και την Τασούλα Παπανικολάου δήλωσε: 

«Αυτή τη στιγμή αισθάνομαι δικαιωμένος .Μετά από δυο χρόνια ο Θεός λυπήθηκε το παιδάκι μου  και εμένα και οι ένοχοι θα μπουν στη φυλακή. Το παιδί μου, μου σκοτώσανε ό,τι είχα και δεν είχα. Αλλά δικαιώθηκα. Και εγώ και αυτό».

Η συγκλονιστική αφήγηση του πατέρα της Φαίης Μπακογιώργου στο Star 

Στις 8 Οκτωβρίου του 2021, μια μέρα μετά την εξαφάνισή της, η Φαίη είχε βρεθεί νεκρή στο πεζοδρόμιο της οδού Τύχης 3 στην Αθήνα. Το άψυχο κορμί της ήταν τυλιγμένο με κουβέρτα. Πάνω της δεν είχε προσωπικά αντικείμενα όμως και δεν υπήρχαν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Κανένα στοιχείο, κανένα αποτύπωμα. Η πρώτη εικόνα μιλούσε για παθολογικά αίτια, όμως η ηλικία της δεν μπορούσε να τα δικαιολογήσει. Το Ανθρωποκτονιών σύστησε ειδική ομάδα. Δεν σταμάτησε ποτέ να ψάχνει και τελικά ...βρήκε !

Φαίη Μπακογιώργου: «Μόνο τη μάνα της κατηγορούσε. Την έδιωχνε από το σπίτι»

Σπιτονοικοκυρά και αδερφή κατηγορούνται ότι ξυλοκοπούσαν βάναυσα τη Φαίη.

Την εξανάγκαζαν να επαιτεί, ενώ η σπιτονοικοκυρά  φέρεται να την εξέδιδε κιόλας, ενώ παράλληλα χτυπούσε τα ανήλικα παιδιά του θύματος με ένα ξύλινο αντικείμενο.

Η μητέρα της Φαίης ήταν μπροστά, όμως δεν έκανε τίποτα για να σώσει την κόρη και τα εγγόνια της. Μέχρι και σε διερχόμενα αυτοκίνητα έσπρωχναν το 22χρονο κορίτσι για να εισπράττουν αποζημίωση από τυχόν τραυματισμούς της.

Φαίη: Μέχρι και σε διερχόμενα αυτοκίνητα κατηγορούνται ότι την πέταγαν συγγενείς της 

Δολοφονία Φαίης: Γιατί κατηγορείται η σπιτονοικοκυρά 

Η σπιτονοικοκυρά κατηγορείται μεταξύ άλλων για ανθρωποκτονία με δόλο και διακοπή κύησης καθώς η Φαίη είχε χάσε μυστηριωδώς το 5ο παιδί που κυοφορούσε.

Η μητέρα της και η αδερφή της κατηγορούνται για ανθρωποκτονία με δόλο, ενώ η δεύτερη  κατηγορείται και για «συνέργεια σε εμπορία ανθρώπου, τελεσθείσα κατ’ επάγγελμα» .

Και οι τρεις την Πέμπτη θα οδηγηθούν στον ανακριτή. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top