Δολοφονία Φαίης: Συνελήφθησαν η μητέρα, η αδελφή και η σπιτονοικοκυρά της

Άνοιξε ο φάκελος του θανάτου και δεύτεης γυναίκας

έκτακτη είδηση
Θάνατος Φαίης: Τι είχε αποκαλύψει η εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο Star για την ιατροδικαστική έκθεση  

Μεγάλη ανατροπή στην υπόθεση του θανάτου της 23χρονης μητέρας τριών παιδιών, Φαίης η οποία είχε βρεθεί νεκρή και τυλιγμένη σε μια κουβέρτα στην Κυψέλη. 

Ανατροπή με τον θάνατο της Φαίης - Τι δείχνει νέα ιατροδικαστική έκθεση

Σύμφωνα με πληροφορίες συνελήφθησαν τρία άτομα, η μητέρα της, η αδελφή της και η σπιτονοικοκυρά της και αναμένεται να οδηγηθούν στη δικαιοσύνη. Παράλληλα, έχει ξεκινήσει έρευνα και για τον θάνατο μιας ηλικιωμένης γυναίκας, εκτός από την δολοφονία της 23χρονης. 

Φαίη Μπακογιώργου: Τι Αποκάλυψε η γυναίκα που τη φιλοξενούσε

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα» του Star,  νέα ιατροδικαστική  έκθεση ανέφερε ότι η κοπέλα πέθανε από ισχαιμία του μυοκαρδίου, χωρίς να υπάρχει παθολογικό υπόστρωμα. Μια εξέλιξη που άνοιξε τον δρόμο για τη διερεύνηση εξωγενών παραγόντων.

Φαίη Μπακογιώργου: «Μόνο τη μάνα της κατηγορούσε. Την έδιωχνε από το σπίτι»

Στην ίδια εκπομπή, μία γυναίκα που γνώριζε πολύ καλά τη Φαίη, είχε αποκαλύψει ότι η μητέρα της κοπέλας την έδιωχνε από το σπίτι και έβρισκε καταφύγιο στο δικό τους όταν πεινούσε, με τα μωρά της αγκαλιά. Την τάιζαν και της έδιναν χρήματα για να επιβιώνει. «Όταν είχε πρωτοέρθει στο σπίτι μας, η Φαίη είχε τα δύο μωρά της. Ήταν ένα εγκαταλελειμμένο παιδί και από τους γονείς και από την κοινωνία. Δεν την έχω δει ποτέ χτυπημένη», δήλωσε και πρόσθεσε πώς κατηγορούσε τη μητέρα της:

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top