Συνελήφθη o Παλαιστίνιος που ανέβασε σημαία της χώρας του στο Σύνταγμα

Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία

Συνελήφθη o Παλαιστίνιος που ανέβασε σημαία της χώρας του στο Σύνταγμα / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Στη σύλληψη ενός 22χρονου Παλαιστίνιου ο οποίος την περασμένη Κυριακή ύψωσε την σημαία της χώρας του σε στύλο φωτισμού κατά τη διάρκεια διαδήλωσης στην πλατεία Συντάγματος προχώρησε η ΕΛΑΣ. Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία.

Πορεία στην πρεσβεία του Ισραήλ

«Ύστερα από ενδελεχή έρευνα της @hellenicpolice συνελήφθη το άτομο που την Κυριακή, στο πλαίσιο διαδήλωσης στο Σύνταγμα, τοποθέτησε παλαιστινιακή και κατόπιν ελληνική σημαία σε στύλο. Ο συλληφθείς παραπέμπεται στη Δικαιοσύνη. Η ΕΛ.ΑΣ., σε ένα ιδιαίτερα δύσκολο και πολλαπλώς φορτισμένο περιβάλλον δρα συνετά και αποτελεσματικά, στο πλαίσιο της νομιμότητας και των δημοκρατικών κανόνων» αναφέρει σε ανάρτησή του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Οικονόμου.

Ο 22χρονος υπήκοος Παλαιστίνης, εμφανίζεται σε βίντεο το οποίο αναπαράγεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να υψώνει τη σημαία της χώρας του κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό, την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023, στο Σύνταγμα.

Bίντεο με τη στιγμή που ο 22χρονος υψώνει τη σημαία της Παλαιστίνης:

Σύνταγμα: Συγκέντρωση υπέρ των Παλαιστινίων και πορεία αλληλεγγύης

Σε βάρος του σχηματίσθηκε ποινική δικογραφία, ενώ προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top