Διπλό έγκλημα στην Κηφισιά: «Τα παιδιά ζητούν τη μαμά τους κάθε μέρα»

Στο Εφετείο ο αστυνομικός που σκότωσε την πρώην σύζυγό του και τη φίλη της

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

Αναβολή πήρε για ακόμα μια φορά η δίκη του αστυνομικού που πυροβόλησε και σκότωσε εν ψυχρώ την πρώην σύζυγό του και τη φίλη της, έξω από το σούπερ μάρκετ όπου εργάζονταν στην Κηφισιά. Τρία χρόνια μετά το διπλό έγκλημα που συγκλόνισε το πανελλήνιο, τα παιδιά των θυμάτων προσπαθούν να συνηθίσουν στην ιδέα ότι δε θα δουν ποτέ ξανά τις μητέρες τους. 

Έγκλημα Κηφισιά: «Το παιδάκι μου το έφαγε χωρίς να φταίει!»

Το περιστατικό είχε σημειωθεί στο πάρκινγκ σούπερ μάρκετ στην Κηφισιά, όπου εργάζονταν οι δύο άτυχες γυναίκες, το 2020. Το δικαστήριο επέβαλε στον κατηγορούμενο την ποινή των δις ισοβίων για τις δολοφονίες των δύο γυναικών και πέντε χρόνια για παράνομη οπλοχρησία. 

Δολοφονία στην Κηφισιά: «Έριξε 26 σφαίρες στην πρώην σύζυγό του»

Αστυνομικός σκότωσε την πρώην σύζυγό του και τη φίλη της

Τρία χρόνια μετά, οι μητέρες των δύο αδικοχαμένων γυναικών βρίσκονται και πάλι στο Εφετείο. Ζητούν την παραδειγματική τιμωρία του δράστη και κάνουν λόγο για εμπαιγμό, καθώς η δίκη στο Εφετείο έχει αναβληθεί τρεις φορές. 

Έγκλημα Κηφισιά: «Ήθελε να σταθεί στα πόδια της. Εκείνος δεν την άφησε»

Ο αστυνομικός που σκότωσε την πρώην σύζυγό του και τη φίλη της έξω από σούπερ μάρκετ στη Κηφισιά

«Έρχομαι κάθε φορά από επαρχία. Μεγαλώνω τα δύο παιδιά της κόρης μου που έμειναν ορφανά. Ο δράστης δεν τα έχει τραυματίσει, τα έχει δολοφονήσει! Έχουν συμβιβαστεί με την απώλεια της μαμάς τους, όμως δεν παύουν ποτέ να τη ζητούν κάθε μέρα», δήλωσε εξοργισμένη η μητέρα της πρώην συζύγου του αστυνομικού και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία σχέση με τον δράστη και την οικογένειά του.

Διπλό φονικό στην Κηφισιά

Αναγκασμένη να έρχεται αντιμέτωπη με τον φονιά του παιδιού της είναι και η μητέρα του δεύτερου θύματος, η οποία ήταν παρούσα στο Εφετείο. 

«Η κόρη μου δεν ήταν παράπλευρη απώλεια. Έβαλε το πιστόλι στον κρόταφό της και τη σκότωσε με 13 σφαίρες. Με τόσες σφαίρες σκότωσε και την πρώην σύζυγό του», υποστήριξε. 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top