Ψάχνουν κι άλλα θύματα του αστυνομικού – μαστροπού

Η 34χρονη είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας

Όσα είπε η 34χρονη γυναίκα για τον εφιάλτη που ζούσε δίπλα στον αστυνομικό στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον 40χρονο αστυνομικό, ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελία 34χρονης ότι την εξέδιδε και τη βίαζε συστηματικά για τουλάχιστον δύο χρόνια. Αυτό που εξετάζεται είναι αν υπάρχουν κι άλλα θύματα του αστυνομικού – μαστροπού, ο οποίος σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας ήταν αδίστακτος και εξαιρετικά βίαιος. 

Στο πλαίσιο των ερευνών αυτών έχει εντοπιστεί μια γυναίκα από τη Ρουμανία, η οποία ενδέχεται να είναι ένα ακόμα θύμα του αστυνομικού, ο οποίος υπηρετούσε στην Υποδιεύθυνση Πεζών Περιπολιών.

Σε διαθεσιμότητα ο αστυνομικός που συνελήφθη για μαστροπεία και βιασμό

Όπως έγινε επίσης γνωστό, η 34χρονη γυναίκα από το Καμερούν, η οποία βρήκε τη δύναμη και τον κατήγγειλε, φέρεται να είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, θέλοντας να γλιτώσει από τον εφιάλτη, στον οποίο ζούσε. 

Αστυνομικός: Εμφανίστηκε ως «φύλακας άγγελος» στην 34χρονη

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, ο 40χρονος αστυνομικός της είχε υποσχεθεί ότι θα την παντρευτεί, ώστε να μπορέσει να πάρει άδεια παραμονής στη χώρα και ότι θα την προστατεύει. 

Η γυναίκα ζει μόνιμα στην Ελλάδα με πολιτικό άσυλο, ωστόσο ο αστυνομικός την έπεισε ότι είχε ανάγκη την προστασία του. Όταν όμως μετακόμισε στο σπίτι του, όλα άλλαξαν κι άρχισε ο εφιάλτης. 

Σοκάρει η 34χρονη για τον αστυνομικό: «Με βίαζε, με έπιασε από τον λαιμό»

Ο 40χρονος άρχισε να την εξωθεί στην πορνεία και να της κλείνει ραντεβού σε ξενοδοχείο στην οδό Χαλκοκονδύλη. Στη συνέχεια της έπαιρνε όλα τα χρήματα που έβγαζε, της ασκούσε ψυχολογικό πόλεμο, απειλώντας την ότι είτε θα τη συλλάβει, είτε θα την απελάσει από τη χώρα, είτε θα την κλείσε σε ψυχιατρείο. 

Δεν είχε διστάσει επίσης να την απειλήσει ότι θα τη σκοτώσει αν αγνοούσε τις εντολές του, ενώ την βίαζε κατ’ εξακολούθηση και την ξυλοκοπούσε. 

Αστυνομικός: Το τηλεφώνημα που οδήγησε στη σύλληψή του

Ο επίορκος αστυνομικός έλεγχε ασφυκτικά την 34χρονη. Μάλιστα την ώρα που η γυναίκα βρισκόταν στο αστυνομικό τμήμα και έκανε την καταγγελία εναντίον του, της τηλεφώνησε για να μάθει πού βρίσκεται. 

Εφιάλτης για 34χρονη από το Καμερούν - Αστυνομικός τη βίαζε και την εξέδιδε

Τότε οι αστυνομικοί της είπαν να του πει ότι είναι σε ραντεβού με πελάτη. Στη συνέχεια της έδωσαν 500 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Έτσι όταν επέστρεψε στο σπίτι και ο 40χρονος της ζήτησε τα χρήματα, οι αστυνομικοί εισέβαλαν στο διαμέρισμα, τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν. Στο στρώμα του κρεβατιού βρήκαν 3.800 ευρώ, μεταξύ των οποίων και τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα που είχαν δώσει στην 34χρονη. 

Αστυνομικός: Πήγαινε στα ραντεβού με το περιπολικό

Κάμερες έχουν καταγράψει τον αστυνομικό να μεταφέρει την 34χρονη στα ροζ ραντεβού που της έκλεινε ακόμα και με το περιπολικό. Επίσης έχει καταγραφεί να παίρνει χρήματα από τη γυναίκα 

Σε βάρος του 40χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για εμπορία ανθρώπων με χρήση βίας, επιβολή και κατάχρηση εξουσίας κατ’ εξακολούθηση και βιασμό κατ’ εξακολούθηση.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top