ΟΑΚΑ-Καυτανζόγλειο: «Ρημάζουν» τα δύο βασικά στάδια της χώρας

Απίστευτες εικόνες εγκατάλειψης - Αποκλειστικό Star

Το Ολυμπιακό Στάδιο, το άλλοτε στολίδι του παγκόσμιου αθλητισμού, έχει εγκαταλειφθεί στη φθορά του χρόνου. Οι αποκλειστικές εικόνες που κατέγραψε η κάμερα του Star και ο Βαγγέλης Γκούμας, προκαλούν οργή και αγανάκτηση. Απογοητευτική όμως είναι η κατάσταση και στο άλλο μεγάλο στάδιο της χώρας, το Καυτανζόγλειο στη Θεσσαλονίκη όπως καταγράφεται σε αυτοψία της Λευκής Γεωργάκη. 

Βρούτσης: Κλειστό το ΟΑΚΑ όλο το 2024 και… βλέπουμε!  

Εγκατάλειψη στο Ολυμπιακό Στάδιο

Στον τσιμεντένιο βραχίονα που στηρίζει μια από τις κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου διακρίνονται  τα απογυμνωμένα και σκουριασμένα σίδερα.

Αποκλειστικό Star: «Ρημάζουν» τα δύο βασικά στάδια της χώρας

Απογυμνωμένα και σκουριασμένα σίδερα στον τσιμεντένιο βραχίονα που στηρίζει μια από τις κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Και όμως, πριν από λίγες ημέρες, χιλιάδες θεατές του Παναθηναϊκου  βρίσκονταν στις συγκεκριμένες θέσεις στον ευρωπαϊκό αγώνα κόντρα στη Βιγιαρεάλ.

Στον τσιμεντένιο βραχίονα που στηρίζει μια από τις κερκίδες του Ολυμπιακού σταδίου

Κομμένα καλώδια, πίνακες κατεστραμμένοι, άδειες πυροσβεστικές φωλιές.Όλα αυτά συμβαίνουν σε ένα στάδιο πιστοποιημένο από την Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου.

Στον τσιμεντένιο βραχίονα που στηρίζει μια από τις κερκίδες του Ολυμπιακού σταδίου

Κομμένα καλώδια και κατεστραμμένοι πίνακες / Η αυτοψία του Βαγγέλη Γκούμα για το Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Ίδια και χειρότερη η κατάσταση στον αγωνιστικό χώρο. Το ταρτάν  είναι σε άθλια κατάσταση με τρύπες.  Όσο για τους εσωτερικούς χώρους; Διαλυμένες οθόνες και ηλεκτρικά καλώδια να κρέμονται στον αέρα. Η πλήρης εγκατάλειψη...

Στον τσιμεντένιο βραχίονα που στηρίζει μια από τις κερκίδες του Ολυμπιακού σταδίου

 ΟΑΚΑ: Ηλεκτρικά καλώδια κρέμονται στον αέρα / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Ο Ολυμπιονίκης Πέτρος Γαλακτόπουλος ήταν πρόεδρος του ΟΑΚΑ για 4,5 χρόνια. Αποκάλυψε στο Star και στον Πάνο Σαράτση πως είχε προειδοποιήσει πολλές φορές για τη συντήρηση του ΟΑΚΑ. «Όλα είναι σήμετα μέσα στην σκουριά. Αυτά θέλουν αμμοβολή για να καθαρίζουν.Όλα αυτά τα πράγματα δεν έγιναν επί 20 χρόνια», ανέφερε. 

Θεσσαλονίκη: Παγκόσμια πρωτιά για το Καυτανζόγλειο - Χωρίς θεατές λόγω έλλειψης πυροπροστασίας

Παγκόσμια πρωτοτυπία για το Καυτανζόγλειο, το μεγάλο στάδιο της Θεσσαλονίκης που ανακαινίστηκε για τους Ολυμπιακούς Agώνες του 2004. Πραγματοποιούνται αγώνες κεκλεισμένων των θυρών, όχι γιατί έχει τιμωρηθεί κάποια ομάδα, αλλά γιατί το στάδιο δεν έχει πυροπροστασία.

Παγκόσμια πρωτιά για Καυτανζόγλειο - Χωρίς θεατές λόγω έλλειψης πυροπροστασίας

Χωρίς θεατές οι αγώνες στο Καυτανζόγλειο λόγω έλλειψης πυροπροστασίας / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων  Star

Αποκαλυπτική είναι η δήλωση του προέδρου της διοίκησης του Σταδίου, Γιάννη Σωσσίδη, ο οποίος ανέφερε στη Λευκή Γεωργάκη ότι «το πρόβλημα εντοπίζεται στο κυρίως στάδιο, μέχρι να επικαιροποιηθεί και πιστοποιηθεί η εγκατάσταση πυρόσβεσης και πυροπροστασίας».

Σύμφωνα με τον κ. Σωσσίδη, από το 2004 μέχρι σήμερα, οι δεκάδες αρμοί διαστολής που υπάρχουν στις κερκίδες δεν έχουν συντηρηθεί με αποτέλεσμα όταν βρέχει να μπαίνουν νερά στους χώρους κάτω από τις εξέδρες.

Αποκλειστικό Star: «Ρημάζουν» τα δύο βασικά στάδια της χώρας

Οι δεκάδες αρμοί διαστολής που υπάρχουν στις κερκίδες έχουν να συντηρηθούν από το 2004 - Αυτοψία της Λευκής Γεωργάκη / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Το κερασάκι στην τούρτα, ο ηλεκτρονικός πίνακας, που περιστρέφεται λόγω του αέρα.

Αποκλειστικό Star: «Ρημάζουν» τα δύο βασικά στάδια της χώρας

Ο ηλεκτρονικός πίνακας στο Καυτανζόγλειο που περιστρέφεται λόγω του αέρα / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top