Εξαφάνιση 48χρονης: «Έλεγαν ότι την έχω στον καταψύκτη και ταΐζω τα σκυλιά»

Τι λέει ο πρώην σύντροφός της μετά από τον εντοπισμό της Ειρήνης

Η 48χρονη Ειρήνη, η οποία είχε εξαφανιστεί πριν από επτά μήνες στη Χαλκιδική εντοπίστηκε ζωντανή και νοσηλεύεται για λίγες μέρες στο νοσοκομείο. Ο αδελφός της μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», δηλώνοντας ανακουφισμένος που είναι καλά και ζήτησε συγγνώμη από τον πρώην σύντροφό της, γιατί τον ενέπλεξε στην εξαφάνισή της. 

H 48χρονη βρέθηκε μετά από επτά μήνες και όπως αποδείχθηκε είχε εξαφανιστεί με τη θέλησή της

H 48χρονη βρέθηκε μετά από επτά μήνες και όπως αποδείχθηκε είχε εξαφανιστεί με τη θέλησή της

«Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τον Παντελεήμονα, γιατί ενεπλάκη το όνομά του στην εξαφάνιση της Ειρήνης. Μόνη της έφυγε και είναι ζωντανή, αυτό έχει σημασία», είπε ο αδελφός της 48χρονης. 

Χαλκιδική: Τι αποκαλύπτει ο αδερφός της Ειρήνης που είχε εξαφανιστεί

Εκείνος πάλι, από την πλευρά του δεν έκρυψε την πίκρα του, καθώς όλους αυτούς τους μήνες συγχωριανοί του τον κατηγορούσαν ότι είχε κάνει κακό στη σύντροφό του. 

«Δόξα τω Θεώ βρέθηκε. Ήθελα να είναι καλά. Είναι δύσκολος άνθρωπος γιατί έχει περάσει πολλά. Βρέθηκε όμως και αποδείχθηκε ότι δεν την είχα σκοτώσει τελικά. Έβγαιναν διάφοροι εδώ στο χωριό και μου έλεγαν ότι την έχω θάψει, ότι την σκότωσα, μέχρι και ότι την έχω στον καταψύκτη του σπιτιού μου και ταΐζω τα σκυλιά μου με τα κομμάτια της», είπε ο πρώην σύντροφος της 48χρονης και πρόσθεσε:

Χαλκιδική: Βρέθηκε μετά από επτά μήνες η 48χρονη Ειρήνη

«Εγώ παρά τα όσα άκουγα έλεγα στον παπά μας να διαβάζει το όνομά της. Όλοι όσοι λέγανε για μένα πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη από τη μητέρα μου, που άκουγε να λένε ότι ο γιος της είναι φονιάς».

Ο αδελφός της 48χρονης ζήτησε συγγνώμη από τον πρώην σύντροφό της που τον ενέπλεξε στην εξαφάνισή της

Ο αδελφός της 48χρονης ζήτησε συγγνώμη από τον πρώην σύντροφό της που τον ενέπλεξε στην εξαφάνισή της

Η 48χρονη νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και θα επιστρέψει στο σπίτι της σε λίγες μέρες. Μέχρι στιγμής δεν έχει πει στα αδέλφια της ποια ήταν η αιτία που την έκανε να φύγει ξαφνικά από το σπίτι, όπου έμενε και να πάει στην Αλβανία. 

Χαλκιδική: Αγωνία για την εξαφάνιση της 48χρονης Ειρήνης

Όπως είπε ο δικηγόρος της οικογένειας Α. Ντούγκας, τα αδέλφια της έχουν μια εικόνα για το τι συνέβη, αλλά δε γνωρίζουν ακόμη τα ακριβή αίτια. Αυτό που τους απασχολεί είναι να είναι καλά και να μπορέσει να νιώσει δυνατή για να τους εξηγήσει τους λόγους που την οδήγησαν να πάρει αυτή την απόφαση. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top