Επίθεση με πέτρες στον δήμαρχο Λαμίας - «Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου»

Άγνωστοι του επιτέθηκαν με πέτρες ενώ οδηγούσε

Ενέδρα Στον Δήμαρχο Λαμίας - Δέχομαι Απειλές

Δολοφονική επίθεση σε βάρος του καταγγέλλει ο δήμαρχος Λαμίας. Άγνωστοι του έστησαν ενέδρα και του επιτέθηκαν με πέτρες ενώ βρισκόταν στο αυτοκίνητό του. «Δέχομαι απειλές για τη ζωή μου», ισχυρίζεται.

Συγκεκριμένα, όπως καταγγέλλει ο δήμαρχος Λαμίας Θύμιος Καραΐσκος, λίγο μετά τη 1 τα ξημερώματα της Τρίτης, άγνωστοι του επιτέθηκαν με πέτρες, την ώρα που επέστρεφε από τηλεοπτικό σταθμό όπου είχε δώσει συνέντευξη. Σύμφωνα με τον ίδιο, του έσπασαν τον παρμπρίζ και το τζάμι στη θέση του συνοδηγού, όμως πρόλαβε να αναπτύξει ταχύτητα και να φύγει.

Σε κατάσταση σοκ μεταφέρθηκε προληπτικά στο νοσοκομείο.

Ενέδρα στον δήμαρχο Λαμίας

Ο δήμαρχος Λαμίας καταγγέλλει ότι δέχθηκε επίθεση με πέτρες ενώ οδηγούσε / Φωτογραφία lamiareport

Νωρίτερα, ο κ. Καραΐσκος κατήγγειλε στη συνέντευξή του στον σταθμό Star Κεντρικής Ελλάδας ότι ο ίδιος και η οικογένειά του το τελευταίο διάστημα δέχονται απειλές: «Η οικογένειά μου και εγώ βιώνουμε ένα δράμα, με απειλές, με ύβρεις, οι οποίες έχουν κατατεθεί με μηνυτήρια αναφορά. Δεν είναι ό,τι καλύτερο ο δήμαρχος να βλέπει μπράβους να περιφέρονται γύρω από το σπίτι του. Όλα αυτά τα έχω καταγγείλει στον εισαγγελέα με μηνυτήρια αναφορά, σε ανύποπτο χρόνο. Τρεις φορές έχω επισκεφθεί τον Eισαγγελέα και έχω αναφέρει συγκεκριμένα περιστατικά. Η Εισαγγελία έχει προχωρήσει ήδη σε προκαταρκτική έρευνα», υποστήριξε.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top