Κακοκαιρία Daniel: «Πνίγηκε» ο Βόλος – Σε λίμνη μετατράπηκε η πόλη

Έπεσαν 300 τόνοι νερού μέσα σε λίγες ώρες! 

«Πνίγηκε» ο Βόλος από την κακοκαιρία Daniel  / κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Δραματική είναι η κατάσταση στον Βόλο, όπως και σε όλη τη Μαγνησία, από την τεράστια ποσότητα νερού που έπεσε με τις βροχοπτώσεις, εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel. Όπως φαίνεται και στα τηλεοπτικά πλάνα η πρωτεύουσα της Μαγνησίας και μία από τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας «πνίγηκε» στην κυριολεξία με αποτέλεσμα μεγάλο τμήμα της να θυμίζει λίμνη. 

Τρομακτικό βίντεο: Η στιγμή που η γη «καταπίνει» λεωφορείο στον Κραυσίδωνα

Πλημμύρισε και ο χείμαρρος Ξηριάς στον Βόλο   Πλημμύρισε και ο χείμαρρος Ξηριάς στον Βόλο   

Μάλιστα  τα προβλήματα συνεχίζουν να επιδεινώνονται λόγω των καιρικών φαινομένων που δεν λένε να υποχωρήσουν, με αποτέλεσμα να  επικρατεί αγωνία για το τι θα συμβεί το βράδυ, λαμβάνοντας υπόψη και τα προβλήματα ηλεκτροδότησης. 

Το υπόγειο του νοσοκομείου Βόλου πλημμύρισε, ενώ έχουν υπερχειλίσει ρέματα. 

Δραματική η κατάσταση στον Βόλο από τις τεράστιες ποσότητες νερού λόγω της κακοκαιρίας   Δραματική η κατάσταση στον Βόλο από τις τεράστιες ποσότητες νερού λόγω της κακοκαιρίας

Η πυροσβεστική υπηρεσία έχει κληθεί να απεγκλωβίσει πολίτες ακόμη και από… ορόφους πολυκατοικιών ενώ μέσω του 112 έχουν κληθεί οι κάτοικοι να παραμείνουν στα σπίτια του, ενώ αντίστοιχη έκκληση έχει απευθύνει ο Δήμαρχος Βόλου Αχιλλέας Μπέος

Έξαλλος ο Αχιλλέας Μπέος: «Πού πάτε ρε άνθρωποι, γυρίστε στα σπίτια σας»

Πολλοί πολίτες έχουν εγκλωβιστεί σε  παραθαλάσσιες περιοχές της Μαγνησίας, όπως στα Ποτιστικά, στο Μπάρτζι, στο Τρίκερι, στον Άγιο Ιωάννη κ.ά. 

Ενδεικτικό είναι ότι μέσα σε λίγες ώρες έπεσαν στον Βόλο 300 τόνοι νερό.       
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top