Στη φυλακή ο 22χρονος «πιστολέρο» της Μεσαράς με το όπλο-στυλό

Ισχυρίστηκε ότι «φοβήθηκε για τη ζωή του»

Το ρεπορτάζ της Γωγώς Αποστολάκη στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Τον δρόμο για τη φυλακή παίρνει ο 22χρονος που κατηγορείται πως πυροβόλησε με όπλο-στυλό στο κεφάλι τον 29χρονο φοιτητή σε περιοχή της Μεσαράς στην Κρήτη.

Μεσαρά: «Συγγνώμη» με δάκρυα από τον 22χρονο που πυροβόλησε τον φοιτητή

Τον δρόμο για τη φυλακή παίρνει ο 22χρονος άνδρας που κατηγορείται πως πυροβόλησε στο κεφάλι τον 29χρονο φοιτητή σε περιοχή της Μεσαράς στην Κρήτη.

Τον δρόμο για τη φυλακή παίρνει ο 22χρονος που κατηγορείται πως πυροβόλησε στο κεφάλι τον 29χρονο φοιτητή σε περιοχή της Μεσαράς / Εurokinissi

Με ισχυρή αστυνομική δύναμη ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί  στην ανακρίτρια Ηρακλείου όπου διατήρησε το δικαίωμα της σιωπής και κατέθεσε απολογητικό υπόμνημα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Γωγώς Αποστολάκη στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star, στο υπόμνημα αναφέρει πως φοβήθηκε ότι ο 29χρονος θα συγκρουόταν μετωπικά με το αυτοκίνητό του. Με αυτόν τον τρόπο επιχείρησε να δικαιολογήσει την πράξη του, με ανακρίτρια και εισαγγελέα όμως να μην πείθονται και να τον κρίνουν προφυλακιστέο.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο 22χρονος ισχυρίζεται πως δε θυμάται τίποτα παρά μόνο τη στιγμή που εκπυρσοκρότησε το όπλο-στυλό που κρατούσε.

Παραδόθηκε στις αρχές την περασμένη Τετάρτη

Αρκετές ημέρες μετά το ένταλμα σύλληψης που είχε βγει σε βάρος του, ο 22χρονος συνοδευόμενος από ένα φιλικό του πρόσωπο παραδόθηκε στις αστυνομικές αρχές την περασμένη Τετάρτη 23 Αυγούστου.

Επί σχεδόν τρεις εβδομάδες, ο ίδιος κρυβόταν και διέφευγε της σύλληψης.

Στο μεταξύ ο 29χρονος Νίκος εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο με τη σφαίρα μέσα στο κεφάλι του. Ο 29χρονος για περίπου τρεις εβδομάδες βρισκόταν στη ΜΕΘ του νοσοκομείου, ενώ παρουσιάζει μικρά σημάδια ανάκαμψης.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top