Στοιχεία σοκ: 473 πυρκαγιές από την 1η Μαϊου στον Ασπρόπυργο!

Αποκαλυπτικά στοιχεία του Star για τις πυρκαγιές στην περιοχή

Πυρκαγιές σε τουλάχιστον τρεις εστίες ξέσπασαν σήμερα στον Ασπρόπυργο με την επιχείρηση της Πυροσβεστικής να είναι άμεση. Το Star φέρνει στο φως αποκαλυπτικά στοιχεία για τον αριθμό των πυρκαγιών που «μαστίζουν» την περιοχή.  

Ασπρόπυργος: Φωτιά με πολλαπλές εστίες - Mήνυμα του 112 για εκκενώσεις

Στην περιοχή του Ασπρόπυργου βρέθηκε ο Αλέξανδρος Γύγος, που κατέγραψε τις εικόνες με την κάμερα του Star. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, οι εστίες της φωτιάς ξέσπασαν σε παράνομες χωματερές και λόγω των ισχυρών ανέμων γρήγορα ξέφυγαν και μπήκαν στη βιομηχανική ζώνη με αποτέλεσμα να καταστραφούν εργοστάσια, αποθήκες και εμπορεύματα αξίας εκατομμυρίων ευρώ.

Φωτιά σε τουλάχιστον τρεις εστίες ξέσπασε σήμερα στον Ασπρόπυργο με την επιχείρηση της Πυροσβεστικής να είναι άμεση

Οι εστίες της φωτιάς ξέφυγαν γρήγορα και μπήκαν στη βιομηχανική ζώνη / Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων Star

Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες του Star, συνολικά έχουν εκδηλωθεί 473 φωτιές από την 1η Μαϊου στον Ασπρόπυργο. Ένα απίστευτα μεγάλο νούμερο που από μόνο του λέει πολλά, και για το οποίο ρωτήθηκε σχετικά ο δήμαρχος Ασπροπύργου.

Συγκεκριμένα, όπως είπε στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star και την Κατερίνα Τσαμούρη ο δήμαρχος Ασπροπύργου Νίκος Μελετίου, δυστυχώς, η εικόνα του μεγάλου αριθμού των πυρκαγιών έχει εξελιχθεί σε ένα «φυσιολογικό» για την περιοχή φαινόμενο, αφού, όπως επισήμανε, σε καθημερινή βάση εκδηλώνονται εστίες πυρκαγιάς από την καύση υλικών που περισυλλέγονται από ομάδες Ρομά.

Οι δηλώσεις του δήμαρχου Ασπροπύργου Νίκου Μελετίου στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Οι φωτιές αυτές έχουν γίνει καθημερινότητα για την περιοχή, είπε ο κ. Μελετίου, ο οποίος σημείωσε παράλληλα ότι εδώ και καιρό έχει κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου προς την πολιτεία ώστε επιτέλους να ληφθούν μέτρα.

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top