Ηλεία: Τουρίστας επέζησε επί 17 ώρες μέσα στη θάλασσα

Τον εντόπισαν και τον έσωσαν ψαράδες

Ηλεία: Τουρίστας Επέζησε 17 Ώρες Στη Θάλασσα

Μια απίστευτη περιπέτεια είχε Ούγγρος τουρίστας στην Ηλεία, ο οποίος το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής είχε ένα ατύχημα με το καταμαράν του και αναγκάστηκε να μείνει στη θάλασσα για πάνω από 17 ώρες. 

Λέσβος: Γυναίκα παρασύρθηκε με φουσκωτό φλαμίνγκο - Δείτε βίντεο

Ο Λορέντζο, όπως είναι το όνομα του άτυχου τουρίστα, εντοπίστηκε τελικά και διασώθηκε από ψαράδες, τους οποίους αποκαλεί πλέον «φίλους».

«Τα τελευταία 10 χρόνια περνάω τα καλοκαίρια μου στην Ηλεία. Έτσι και φέτος ήρθα και με το καταμαράν βγήκα από την περιοχή της Γλύφας στην ανοιχτή θάλασσα. Δυστυχώς όμως το πλοίο μου αναποδογύρισε και εγώ κατάφερα να πιαστώ από το “τραμπολίνο” και να μην πέσω στη θάλασσα. Για πολλές ώρες παρέμεινα εκεί μέχρι που τα ξημερώματα με είδαν οι νέοι μου φίλοι από το καΐκι και με έσωσαν. Ένα ευχαριστώ για αυτούς τους ανθρώπους που μου έσωσαν την ζωή είναι λίγο. Θα τους θυμάμαι για πάντα», είπε στο patrisnews.gr.

Πάρος: Θρίλερ με τον σέρφερ που αγνοείται

Ο Λορέντζο ήταν χτυπημένος στο πρόσωπο και ταλαιπωρημένος από τις ώρες που είχε παραμείνει στη θάλασσα. Οι ψαράδες του έδωσαν λίγο νερό και τον έβγαλαν στη στεριά, ενημερώνοντας και τις αρχές. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top