Τροχαίο Σέρρες: Σε σοβαρή κατάσταση ο γιος της οικογένειας που σκοτώθηκε

«Δεν κατάλαβα τίποτα», λέει ο οδηγός του φορτηγού

Θλίψη έχει προκαλέσει η οικογενειακή τραγωδία που σημειώθηκε στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Σερρών. Οι γονείς μιας τετραμελούς οικογένειας βρήκαν τραγικό θάνατο σε τροχαίο, ενώ τα δύο παιδιά τους βρίσκονται στο νοσοκομείο.

Τραγωδία Σέρρες: Στο χειρουργείο ο 12χρονος για να σωθεί

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Τετάρτης, όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε η οικογένεια από τη Ρουμανία συγκρούστηκε στο πίσω μέρος νταλίκας, άγνωστο μέχρι στιγμής πώς. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή, που το αμάξι μετατράπηκε σε μια άμορφη μάζι από σιδερικά.

Τροχαίο Σέρρες - Νεκροί οι γονείς, επέζησαν τα παιδιά

Το αυτοκίνητο της οικογένειας Ρουμάνων έγινε μια άμορφη μάζα, μετά τη σφοδρή σύγκρουση

Από την πλευρά του, ο οδηγός της νταλίκας με καταγωγή από τη Βουλγαρία, ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι δεν κατάλαβε πώς έγινε το θανατηφόρο τροχαίο και ότι το μόνο που αντιλήφθηκε ήταν τη σύγκρουση: «Δεν αντιλήφθηκα το παραμικρό, πήγαινα κανονικά στην πορεία μου,  άκουσα έναν πολύ δυνατό κρότο και αισθάνθηκα την σύγκρουση στο πίσω μέρος του οχήματός μου», υποστήριξε.

Οι γονείς σκοτώθηκαν ακαριαία, όμως τα παιδιά κατάφεραν να επιζήσουν. Το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, ένα 10χρονο αγόρι, τραυματίστηκε σοβαρά, χειρουργήθηκε και νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Ιπποκρατείου. Το μικρότερο παιδί της οικογένειας, ηλικίας 7 ετών, είναι καλά στην υγεία του και νοσηλεύεται προληπτικά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top