Χαλκιδική: Υπεύθυνος beach bar έδειρε ζευγάρι

Δεν το άφησε να στήσει την ομπρέλα του στην παραλία

Με το «Κίνημα της Πετσέτας» να εξαπλώνεται όλο και περισσότερα στοιχεία για αυθαιρεσίες επιχειρηματιών με ομπρέλες και ξαπλώστρες έρχονται στο φως. 

Σύμφωνα με το Mega, στα τέλη του περασμένου Ιουνίου ζευγάρι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από υπεύθυνο beach bar που δεν το άφησε να στρώσει τις πετσέτες τους στην παραλία για να απολαύσουν το μπάνιο τους στη θάλασσα. 

Πάντως με ανακοίνωσή της η ΕΛ.ΑΣ. διευκρινίζει ότι το περιστατικό είχε γίνει τον Ιούνιο του 2022, και όχι τον περασμένο Ιούνιο, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ. 

«Σαφάρι» ελέγχων για ομπρέλες και ξαπλώστρες το Σαββατοκύριακο 

Το περιστατικό έγινε στη Νικήτη της Χαλκιδικής. Όπως κατήγγειλε η γυναίκα που δέχθηκε την επίθεση μαζί με τον σύζυγό της, είχαν πάει για να κάνουν μπάνιο στην παραλία Κοσταμονίτη. Ο υπεύθυνος του beach bar τους απαγόρευσε να κάνουν μπάνιο στην παραλία. Οι τόνοι ανέβηκαν, και όπως κατήγγειλε η γυναίκα, έφτασε στο σημείο να χειροδικήσει σε βάρος τους. 

«Σάββατο 10:00 το πρωί. Λόγω του ότι είμαι χειρουργημένη στον εγκέφαλο, πηγαίνουμε πρωί. Ήμασταν δύο μέτρα μακριά από τις ξαπλώστρες τους σε μέρος δημόσιο. Ούτε μπροστά, ούτε πάνω πετσέτα να ακουμπήσω. Έρχεται λοιπόν κι αρχίζει να βρίζει»,  κατήγγειλε η 70χρονη στο MEGA για το περιστατικό που έγινε στα τέλη Ιουνίου.

«Το τερμάτισαν» στη Χαλκιδική: Ξαπλώστρες μέσα στη θάλασσα!  

Ωστόσο, ο υπεύθυνος δεν έμεινε μόνο στις βρισιές, καθώς δεν δίστασε να χτυπήσει την 70χρονη.

Κίνημα της πετσέτας: Μαζεύουν τις ξαπλώστρες άρον άρον στις παραλίες

«Ο σύζυγος ήταν σκυμμένος κι έβαζε την ομπρέλα. ''Θα σας πνίξω'', ''θα σας πετάξω'', πολλές βρισιές… Κι εγώ η αθεόφοβη για να μη σηκωθεί ο άνδρας μου, σηκώνομαι και λέω ''κύριε, γιατί είμαστε αχάριστοι; Τι μας προσφέρατε και είμαστε αχάριστοι;''. Μου δίνει μια μπουνιά στο μέρος που είμαι χειρουργημένη και πέφτω κάτω στην άμμο, σηκώνεται ο σύζυγος λέει “τι κάνεις; Η γυναίκα μου είναι χειρουργημένη”. Περιλαμβάνει τον άνδρα μου, του βάζει τρικλοποδιά, 74 χρόνων ο άνθρωπος, τον ρίχνει κάτω, του σκίζει τη μπλούζα, με το ένα χέρι τον πατούσε στον λαιμό. Να φωνάζω βοήθεια και να μην έρχεται κανένας… Έτρεξε μία κοπέλα, άγνωστη, που δεν την ξέρω να την ευχαριστήσω», κατήγγειλε ακόμη η γυναίκα. 

«Κίνημα της Πετσέτας»: Πρώτη νίκη στην Πάρο – Ξηλώθηκαν ξαπλώστρες

H κοπέλα που έσπευσε να βοηθήσει το ζευγάρι ειδοποίησε το 100 και το 166, ενώ ο 74χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, σπαράζοντας από τους πόνους. Η βιαιότητα των χτυπημάτων ήταν τέτοια, που χρειάστηκε να χειρουργηθεί στο γόνατο.

Για την επίθεση είχαν συλληφθεί τότε, εντός των ορίων του αυτοφώρου, τρία άτομα, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top