Στο φως δεκάδες αυθαιρεσίες στις παραλίες των νησιών   

Αμμουδιά έγινε… ταβέρνα – Έβαλαν ηχεία και μέσα στην άμμο!  

Το Star έφερε στο φως δεκάδες περιπτώσεις αυθαιρεσίας στις παραλίες των νησιών.  Κάποιες ξεπερνούν κάθε φαντασία, όπως τόνισε η  Άννα Σταματιάδου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. 

Το «Κίνημα της Πετσέτας» εξαπλώνεται – Διεκδικεί ελεύθερες παραλίες 

Ανάμεσα σε αυτές, περιπτώσεις όπου νοικιάζουν 50 τ.μ.  και αναπτύσσουν τραπεζοκαθίσματα σε 600 τμ! Υπάρχουν επιχειρήσεις που λειτουργούν χωρίς άδεια, αλλά  αν και πηγαίνει η Αστυνομία και γίνονται συλλήψεις, τα μαγαζιά αυτά λειτουργούν κανονικά.

Χατζηδάκης για ξαπλώστρες στις παραλίες: Δε θα χαριστούμε σε κανέναν  

Ρόδος: Πέταξαν τα βράχια  - Έβαλαν ηχεία στην άμμο 

Στη Ρόδο επιχειρηματίες έχουν αφαιρέσει από έναν κόλπο ακόμη και τα βράχια, για να βάλουν ξαπλώστρες και ομπρέλες χωρίς καν να έχουν άδεια.  

Παραλίες: Στη Ρόδο έβγαλαν ακόμη και βράχια

Παραλίες: Στη Ρόδο έβγαλαν ακόμη και βράχια  

Σε άλλο σημείο του νησιού, έβγαλαν ηχεία στην παραλία με γυμνά καλώδια στην άμμο  

Σέριφος: Βeach bar σε περιοχή Natura 

Στη Σέριφο, πριν 4 χρόνια περίπου άνοιξε beach bar εντός natura σε τυφλό σημείο που δεν έβλεπε δρόμο και όπου απαγορευόταν να χτίσεις. Τη μια δήλωναν ότι λειτουργούν χώρο υγειονομικού ενδιαφέροντος,  μια έλεγαν ότι είχαν τουριστικό κατάλυμα εντός του οποίου θα λειτουργούσαν beach bar. Yπήρξαν πολλές καταγγελίες και τελικά σφραγίστηκε ο χώρος πριν λίγες ημέρες. Όμως, ο επιχειρηματίας έβαλε συρματόπλεγμα!  

Σέριφος: Beach Bar σε περιοχή Natura

Σέριφος: Beach Bar σε περιοχή Natura  

Κρήτη: Η αμμουδιά έγινε... ταβέρνα 

Μέσα στα Χανιά έβγαλαν ομπρέλες από την παραλία και έβαλαν τραπέζια για να σερβίρουν φαγητό! Έγινε ταβέρνα δηλαδή η αμμουδιά που μέχρι πρόσφατα οι πολίτες έκαναν μπάνιο.

Χανιά: Η παραλία έγινε ταβέρνα  

Τα κόλπα των επιχειρηματιών  

Κάποιοι επιχειρηματίες πάντως θέλουν παρά τις κκαταγγελίες να «βγάλουν» τη σεζόν. Δεν τους ενδιαφέρουν τα πρόστιμα και τα πρωτόκολλα κατεδάφισης. Προσπαθούν με διάφορα νομικά τρικ να καθυστερήσουν τις όποιες αποφάσεις  για το διάστημα μετά τον Σεπτέμβριο ή τον Οκτώβριο.   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top