Πάτρα: Σήμερα το τελευταίο «αντίο» στη 14χρονη Χριστίνα

Δώρο ζωής από τους γονείς της σε συνανθρώπους μας που το είχαν ανάγκη

Στις 18:00 το απόγευμα στην Πάτρα, συγγενείς, φίλοι και συμμαθητές θα αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά  της 14χρονη Χριστίνα, η οποία πάλεψε να κρατηθεί στη ζωή μετά από τροχαίο, όμως δεν τα κατάφερε. 

Πάτρα: Χαρίζει ζωή σε Ελλάδα, Ιταλία και Αυστρία η 14χρονη Χριστίνα

Οι γονείς της, μέσα στον πόνο τους, πήραν τη γενναία απόφαση να δωρίσουν τα όργανά της και να δώσουν έτσι ζωή σε συνανθρώπους μας που το είχαν ανάγκη. 

H 14χρονη Χριστίνα επέβαινε σε μηχανάκι που οδηγούσε ένας 16χρονος. ΙΧ εμβόλισε το μηχανάκι με αποτέλεσμα η 14χρονη να τραυματίστει πολύ σοβαρά και να καταλήξει μετά από πολυήμερη μάχη στη ΜΕΘ

H 14χρονη Χριστίνα επέβαινε σε μηχανάκι που οδηγούσε ένας 16χρονος. ΙΧ εμβόλισε το μηχανάκι με αποτέλεσμα η 14χρονη να τραυματίστει πολύ σοβαρά και να καταλήξει μετά από πολυήμερη μάχη στη ΜΕΘ

Η κηδεία της Χριστίνας θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγγέλων στο Α΄ Δημοτικό Κοιμητήριο Πατρών και οι γονείς της έχουν ζητήσει, όσοι θέλουν να τιμήσουν τη μνήμη της, να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία, ντυμένοι στα λευκά. 

Πάτρα: Συγκλονίζει ο αποχαιρετισμός των καθηγητών και των συμμαθητών της

Σπαρακτικός ήταν ο αποχαιρετισμός στη Χριστίνα από τους καθηγητές και τους συμμαθητές της. 

Ναύπακτος: Θρήνος για τη 19χρονη Ελένη που σκοτώθηκε σε τροχαίο

«Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια της μαθήτριας της Γ΄ τάξης του 5ου Γυμνασίου Πάτρας, Χριστίνας Γαρουφαλή, που “έφυγε” τόσο πρόωρα και άδικα από τη ζωή», αναφέρει το μήνυμα του σχολείου και συνεχίζει:

Θρήνος στη Φλώρινα: Η ιστορία του 16χρονου που χάρισε ζωή με τον θάνατό του

«Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει σε όλους μας βαθιά θλίψη, που δύσκολα μπορούμε να την αποτυπώσουμε σε λίγες γραμμές. Θυμόμαστε τη Χριστίνα ως ένα κορίτσι καλοσυνάτο, γεμάτο ζωή και έτσι θέλουμε να την κρατήσουμε στο μυαλό μας.

Στη μνήμη της, δεσμευόμαστε ότι, ως σχολική κοινότητα, θα δραστηριοποιηθούμε με κάθε τρόπο για να μην χαθούν άλλα παιδιά στους δρόμους της χώρας μας.

Καλό ταξίδι Χριστίνα…».
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top