«Σαν μάνα μου στο λέω»: Συγκλονίζει αστυνομικός στην εκκένωση στο Κανδήλι

Oι κάτοικοι έλαβαν μήνυμα να εγκαταλείψουν τις οικίες τους

Η μάχη με τις φλόγες συνεχίζεται σήμερα στη Μάνδρα και τα Μέγαρα. Οι κάτοικοι που βρίσκονται στις περιοχές Κανδήλι Μεγάρων και Λεωφόρο Καταδρομών έλαβαν μήνυμα από το 112 να εκκενώσουν προς Μέγαρα καθώς η φωτιά κινείται απειλητικά.

Φωτιά Μέγαρα: Εγκαταλείπουν τα σπίτια τους οι κάτοικοι στο Κανδήλι

Οι αστυνομικές δυνάμεις βρίσκονται επί ποδός προκειμένου να βεβαιώσουν ότι οι κάτοικοι έχουν εγκαταλείψει τις οικίες τους κι έχουν απομακρυνθεί ασφαλείς. Σε κάποιες περιπτώσεις, χρειάζεται να τους πείσουν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Η στιγμή που αστυνομικοί προσπαθούν να πείσουν γυναίκα να εγκαταλείψει το σπίτι της στο Κανδήλι Μεγάρων/ Screenshot από ΣΚΑΪ

Η στιγμή που αστυνομικοί προσπαθούν να πείσουν γυναίκα να εγκαταλείψει το σπίτι της στο Κανδήλι Μεγάρων/ Screenshot από ΣΚΑΪ

Ένα τέτοιο περιστατικό κατέγραψε η κάμερα του ΣΚΑΪ που κάλυπτε το ρεπορτάζ για τη φωτιά στο Κανδήλι. «Σαν μάνα μου στο λέω», ακούγεται ένας από τους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. να λέει στην απελπισμένη γυναίκα, η οποία αρνούταν να εγκαταλείψει το σπίτι της.

«Μάνα, πάμε να φύγουμε. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι» προσπαθεί να την πείσει ο γιος της κι έχοντας επιβιβάσει στα οχήματά τους και τα κατοικίδιά τους απομακρύνθηκαν από τις περιουσίες τους.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top