Βίντεο ντοκουμέντο: Συνελήφθη 28χρονος με... σούπερ μάρκετ ναρκωτικών

Πώς δρούσε η σπείρα με το... αλουμινόχαρτο

Βίντεο με κοκαΐνη αξίας χιλιάδων ευρώ ανακάλυψαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών κρυμμένη σε ένα αυτοκίνητο. Μια σπείρα διαρρηκτών που χτυπούσε στη Μύκονο και μια συμμορία απατεώνων που δρούσε στα βόρεια προάστια εξαρθρώθηκαν από την αστυνομία.

Το αυτοκίνητο του οικογενειάρχη με τα τρία παιδιά έκρυβε ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά 21 κιλά κοκαΐνης, τα οποία ανακάλυψαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών σε κρύπτες: πίσω από το ραδιόφωνο, αλλά και στο ταμπλό του οχήματος που πάντα το στάθμευε σε κλειστό πάρκινγκ.

Πατέρας έκρυβε ναρκωτικά στο αυτοκίνητό του

Αντίθετα, ένας 28χρονος δεν είχε φτιάξει κάποια ειδική κρύπτη μέσα στις ντουλάπες του σπιτιού του για να κρύψει όλων των ειδών τα ναρκωτικά που είχε στην κατοχή του. Στο βίντεο ντοκουμέντο που εξασφάλισε το Star, φαίνονται τα ναρκωτικά και τα περίπου 4.000 ευρώ που είχε κερδίσει από τη διακίνηση.

Σύλληψη 28χρονου για ναρκωτικά

Σύλληψη για διακίνηση κοκαΐνης

Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού τον συνέλαβαν και μάλιστα φρόντισαν να βρουν και κάποιον να αναλάνει τον σκύλο συντροφιάς που είχε ο 28χρονος, καθώς μετά την απολογία του, προφυλακίστηκε.

Εξαρθρώθηκε σπείρα διαρρηκτών στη Μύκονο

Στη φωτογραφία που έδωσε στη δημοσιότητα η Ασφάλεια Μυκόνου φαίνονται τα κλοπιμαία από μια σπείρα διαρρηκτών που εξαρθρώθηκε και «χτυπούσε» πολυτελείς βίλες.

Συνελήφθη ένας 27χρονος και μαζί με τους συνεργούς του που αναζητούνται κατηγορείται ότι έκαναν 13 διαρρήξεις από τις αρχές Μαΐου, με λεία σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ.

Βίντεο ντοκουμέντο από τη δράση της σπείρας με το... αλουμινόχαρτο

Στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν 11 μέλη σπείρας που παριστάνοντας τους υπαλλήλους της ΔΕΗ εξαπατούσαν ηλικιωμένους, λέγοντάς του να τυλίγουν τα χρήματα και τα κοσμήματα σε αλουμινόχαρτο.

«Θα πάρεις τα πράγματά του και θα τα σκεπάσεις. Εγώ δεν το θέλω, εγώ θέλω να αλλάξω την ασφάλεια από το ρεύμα μόνο», ακούγεται να λέει ένας από αυτούς.

Έβαζαν ηλικιωμένους να κρύβουν κοσμήματα και χρήματα σε αλουμινόχαρτο και τους λήστευαν

Τους συνέλαβαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής και εξιχνιάστηκαν 20 κλοπές, με λεία 600.000 ευρώ. Μετά τις απολογίες τους αφέθηκαν ελεύθεροι.


Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top