Τσίμπημα οχιάς: Βγήκε από τη ΜΕΘ η 4χρονη

Ανταποκρίθηκε θετικά στη θεραπεία

Ευχάριστα είναι τα νέα για την 4χρονη από τον Βόλο που την τσίμπησε οχιά. Σύμφωνα με πληροφορίες το κοριτσάκι  βγήκε από τη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και ανταποκρίνεται καλά στην αγωγή που της χορηγείται. 

Το παιδί μεταφέρθηκε σε θάλαμο του Ιπποκρατείου νοσοκομείου της Θεσσαλονίκης.

Νωρίτερα ο αντιπρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του Ιπποκρατείου νοσοκομείου, Χρήστου Τζελέπη, είπε ότι το κοριτσάκι δεν είχε διασωληνωθεί και η κατάσταση της υγείας του είχε σταθεροποιηθεί.

Δάγκωμα οχιάς: «Έκλαιγε, φώναζε και πόναγε»- Εκτός κινδύνου 7χρονος

«Απ' ότι φαίνεται το κοριτσάκι ανταποκρίνεται στη φαρμακευτική αγωγή, γιατί είναι σε σταθερή και καλή κατάσταση. Ελπίζουμε ότι θα πάει καλύτερα», δήλωσε στο Mega. Εξήγησε μάλιστα ότι το παιδί μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο γιατί διαθέτει εξειδικευμένες κλίνες ΜΕΘ. 

Δάγκωμα οχιάς: «Το οίδημα προχωρούσε προς το σώμα» λέει ο πατέρας 4χρονης

Το κοριτσάκι βρισκόταν με τη γιαγιά του σε εκκλησία στο χωριό του κι έπαιζε. Όταν πήγε να πιάσει ένα φαράσι βγήκε το δηλητηριώδες φίδι, το οποίο τσίμπησε τέσσερις φορές το παιδί στο χέρι του. 

Βόλος: Στη ΜΕΘ 4χρονο κοριτσάκι - Το δάγκωσε οχιά

Αμέσως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Βόλου, όπου του χορηγήθηκε αντιοφικός ορός, όμως η 4χρονη παρουσίασε αλλεργική αντίδραση και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Λάρισας. Εκεί οι γιατροί έκριναν ότι η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη και γι’ αυτό ζητήθηκε η μεταφορά της στη Θεσσαλονίκη. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top