Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αγόρασε υπερπολυτελές σπίτι στο Παλαιό Ψυχικό

Μπάκας: «Το κόστος αγοράς εκτιμάται από 8 εκ. ευρώ έως 12 εκ. ευρώ»

Όλα όσα είπε ο Θεμιστοκλής Μπάκας, πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates

Κάτοικος Παλαιού Ψυχικού θα είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, το διάστημα που θα επισκέπτεται την Αθήνα. O 27χρονος φόργουορντ των Bucks αγόρασε ένας υπερπολυτελές κτίριο, εντυπωσιακής αρχιτεκτονικής, αξίας πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

«Πρόκειται για ένα νεόδμητο ακίνητο που βρίσκεται σε ένα οικόπεδο 1.585 τ.μ.. Η κατασκευή καταλαμβάνει συνολικά 998,27 τ.μ. Το ακίνητο βρίσκεται σε μία πολύ ακριβή περιοχή της Αττικής, ενώ είναι “smart”, δηλαδή το ακίνητο είναι πλήρως αυτοματοποιημένο.

Στο Παλαιό Ψυχικό μετακομίζει η οικογένεια του  Γιάννη Αντετοκούνμπο / Βίντεο ΑΝΤ1

Το κόστος αγοράς του οικοπέδου κυμαίνεται από 2.000 ευρώ/ τμ έως και 3.000 ευρώ/τμ, δηλαδή από 3 εκ. ευρώ έως και 4,5 εκ. ευρώ, ενώ όσον αφορά στο κτίσμα, η τιμή του κυμαίνεται από 8 εκ. έως και 12 εκ. ευρώ.

ο Greek Freak

Κάτοικος Παλαιού Ψυχικού θα είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, το διάστημα που θα επισκέπτεται την Αθήνα, καθώς αγόρασε ένα φουτουριστικό κτίριο

Επειδή είναι νεόδμητο το κτίριο, θα έχει κατασκευαστεί με βάση τη σύγχρονη γεωθερμία, ενώ αποτελεί ένα “green” κτίσμα, δηλαδή σίγουρα έχει τη λογική των ηλιακών πάνελ και της αυτονομίας», σχολίασε στο star.gr ο Θεμιστοκλής Μπάκας, πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates. 

Ρεπορτάζ-βόμβα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο - Φεύγει από τους Μπακς

Όπως πρόσθεσε, σύμφωνα με τα σχέδια και το φωτογραφικό υλικό που έχει έρθει στο φως της δημοσιότητας, στο μπαλκόνι του υπάρχει πισίνα. 

Forbes: Στους πλουσιότερους αθλητές του κόσμου o Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Επενδύει στην Ελλάδα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, ο «Greek Freak» θα μείνει στο νέο σπίτι μαζί με το σύνολο της οικογένειάς του, δηλαδή με τη γυναίκα και τα παιδιά του, τα αδέρφια του (όταν θα επισκέπτεται την Αθήνα) και τη μητέρα του Βερόνικα.

ο Θεμιστοκλής Μπάκας, πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates

 Το ακίνητο που αγόρασε στο Π. Ψυχικό ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αποτελεί ένα “green” κτίσμα, σημείωσε ο Θεμιστοκλής Μπάκας, πρόεδρος του Πανελλαδικού Δικτύου E-Real Estates

«Σε κάθε περίπτωση, αυτό που δείχνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, είναι ότι επενδύει στην ελληνική κτηματαγορά και στην Ελλάδα. Το συγκεκριμένο ακίνητο αποτελεί εξάλλου μία μόνο από τις επενδύσεις στη χώρα, καθώς γνωρίζουμε ότι έχει αγοράσει ήδη δύο βίλες στο Costa Navarino», ανέφερε στο star.gr ο κ. Μπάκας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top