Λαμία: Βρέθηκε ο οδηγός του δικύκλου που χτύπησε και εγκατέλειψε τον 5χρονο

Παραδέχθηκε το τροχαίο με την εγκατάλειψη

Τροχαίο με παράσυρση είχαμε πρόσφατα και στην Κρήτη όταν μηχανή χτύπησε ένα 11χρονο κορίτσι / Βίντεο αρχείου από δελτίο ειδήσεων Star (07.06.23)

Στη σύλληψη ενός 36χρονου ως του οδηγού του δικύκλου που χτύπησε και εγκατέλειψε έναν 5χρονο στον οικισμό των Ρομά στο Παγκράτι της Λαμίας προχώρησε η ΕΛΑΣ.

Λαμία: Η στιγμή που οδηγός μηχανής παρασέρνει και κλωτσά 5χρονο παιδί

Ο 36χρονος που όχι μόνο χτύπησε με το μηχανάκι τον 5χρονο αλλά φέρεται και να τον κλώτσησε, εντοπίστηκε μετά από έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Τροχαίας Λαμίας, οι οποίοι αξιοποίησαν και υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Ο 5χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου του έβαλαν γύψο στο αριστερό πόδι

Γύψο στο αριστερό πόδι έβαλαν οι γιατροί στον 5χρονο στο νοσοκομείο Λαμίας / Φωτογραφία lamiareport

Όπως αναφέρει το lamiareport.gr, ο 36χρονος οδηγήθηκε χθες μεσημέρι Πέμπτης στο Τμήμα Τροχαίας Λαμίας, όπου παραδέχτηκε την εμπλοκή του στο τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη και σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία, η οποία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας.

Στο άκουσμα της είδησης ο Πρόεδρος των Ρομά Βαλάντης Χαλιλόπουλος ευχαρίστησε προσωπικά τον Γενικό Περιφεριακό Αστυνομικό Διευθυντή Στερεάς Ελλάδας Γεώργιο Καραχάλιο και όλους τους αστυνομικούς που έκαναν τις απαραίτητες ενέργειες ώστε ο συγκεκριμένος άνδρας να οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης για την απαράδεκτη ενέργεια του να παρατήσει το χτυπημένο παιδί και να φύγει.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top