Φονικό Ανδραβίδας: Στη δίκη το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας που γλίτωσε

Υποστήριξε πως δε θυμόταν πώς σκότωσε το ζευγάρι και τα δύο παιδιά

Ψυχρός και  αμίλητος ο μακελάρης της Ανδραβίδας βγήκε από το δικαστικό μέγαρο για να οδηγηθεί και πάλι πίσω στις φυλακές της Κέρκυρας. Λίγο νωρίτερα είχε ακούσει από τους δικαστές την ετυμηγορία τους. Τον καταδίκασαν σε τέσσερις φορές ισόβια χωρίς κανένα ελαφρυντικό.

Ανδραβίδα: Τέσσερις φορές ισόβια στον 62χρονο που σκότωσε 4μελή οικογένεια

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας ο 62χρονος ομολόγησε το τετραπλό φονικό, υποστηρίζοντας όμως ότι δε θυμάται πώς τους σκότωσε.

«Τα ανήλικα θύματα δεν έφταιγαν σε τίποτα. Ζητάω συγνώμη, θόλωσα, δε θυμάμαι τι έγινε. Είχαμε προσωπικές διάφορες με το ζευγάρι. Μου χρωστούσαν ενοίκια και έκλειναν το νερό και το ρεύμα στη μητέρα μου. Εκείνη την ημέρα πήγα στο σπίτι, πήρα το όπλο που είχε ο πατέρας μου, πυροβόλησα στον αέρα και από εκεί και πέρα δε θυμάμαι τίποτα» ισχυρίστηκε ο δράστης.

Τετραπλό φονικό Ανδραβίδας: Kαταπέλτης στην αγόρευση τής η εισαγγελέας

Η εισαγγελέας κατά την αγόρευση της κατακεραύνωσε τον κατηγορούμενο, απορρίπτοντας όλους τους ισχυρισμούς του. Τον αποκάλεσε… «εκτελεστή» και δε του αναγνώρισε κανένα ελαφρυντικό.

«Ήθελε να τους αφανίσει» - Αναβιώνει το τετραπλό φονικό στην Ανδραβίδα

Παρών στη δίκη ήταν και το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας, 13 ετών σήμερα, ο οποίος έζησε τη φρίκη και ακόμα προσπαθεί να συνέλθει. Έμεινε μέχρι το τέλος και παρακολούθησε τον άνθρωπο που στέρησε τη ζωή στη μητέρα και τα αδέρφια του να μπαίνει στην κλούβα των μεταγωγών και να οδηγείται στη φυλακή.

Ο 13χρονος γιος, παιδί από τον πρώτο γάμο της μητέρας του, γλίτωσε από τα χέρια του μακελάρη, καθώς την ώρα του φονικού ήταν έξω με τους φίλους του - Στη φωτογραφία ο πατέρας με τα δύο αγγελούδια που σκότωσε ο 62χρονος

Ο 13χρονος γιος, παιδί από τον πρώτο γάμο της μητέρας του, γλίτωσε από τα χέρια του μακελάρη, καθώς την ώρα του φονικού ήταν έξω με τους φίλους του - Στη φωτογραφία ο πατέρας με τα δύο αγγελούδια που σκότωσε ο 62χρονος

Ο δολοφόνος, αφού σκότωσε το ζευγάρι και τα δύο παιδιά, προσπάθησε να εξαφανίσει τα πτώματα. Οι αρχές τον συνέλαβαν δύο ημέρες μετά το έγκλημα μέσα σε ένα ψαροκάικο όπου κρυβόταν.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top