Αίγιο: Ασθενής ξυλοκόπησε γιατρούς και άλλους ασθενείς στο νοσοκομείο

Κλήθηκε η αστυνομία και τον συνέλαβε

Ένα σοβαρό περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου με αποτέλεσμα να χρειαστεί η παρέμβαση της αστυνομίας. 

Όλα ξεκίνησαν όταν ασθενής σε κατάσταση αμόκ επιτέθηκε σε δύο γιατρούς και ασθενείς και τους ξυλοκόπησε. Όπως αναφέρουν πληροφορίες, ένας τραυματιοφορέας έσπασε το χέρι του κατά τη συμπλοκή και κλήθηκε να παρέμβει η αστυνομία, που συνέλαβε τον ασθενή.

Χανιά: Ξυλοκόπησε τη σύζυγο και τον γιο του με τη βοήθεια του αδελφού του

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα filodimos.gr, το περιστατικό δεν έληξε εκεί, καθώς την επόμενη μέρα συγγενείς του συλληφθέντα πήγαν και πάλι στο νοσοκομείο με απειλητικές διαθέσεις, ζητώντας τον λόγο που κλήθηκε η αστυνομία.

Ανακοίνωση για το άγριο περιστατικό εξέδωσε η διοίκηση του νοσοκομείου που αναφέρει: «Με αφορμή πρόσφατο επεισόδιο που έλαβε χώρα στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (Τ.Ε.Π.) , η Διοίκηση του Γ.Ν. Ανατολικής Αχαΐας – Ο.Μ Αιγίου καταδικάζει απερίφραστα για μια ακόμη φορά κάθε μορφή βίας εναντίον του προσωπικού, το οποίο διαχρονικά υπερβάλλει εαυτόν προσφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στους πολίτες της ευρύτερης περιοχής. Αυτονόητη είναι η πραγματοποίηση όλων των νόμιμων ενεργειών για το συγκεκριμένο επεισόδιο».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top