Θαύμα στη Γερμανία: Βγήκε από το χειρουργείο η 12χρονη Νικολία

Το παιδί υποβλήθηκε σε μια πολύ δύσκολη επέμβαση

Πάτρα: Βγήκε Από Το Χειρουργείο Η 12χρονη Νικολία

Ευχάριστα είναι τα νέα για τη μικρή Νικολία, το 12χρονο κορίτσι από την Πάτρα που ταξίδεψε στο Αννόβερο της Γερμανίας προκειμένου να υποβληθεί σε ένα πολύ δύσκολο χειρουργείο.

Τον περασμένο Αύγουστο η Νικολία διαγνώστηκε με ένα πολύ σπάνιο είδος όγκου που έβγαινε από τον νευρικό ιστό και θεωρούταν ιδιαίτερα επικίνδυνος, καθώς όσο μεγάλωνε προκαλούσε συμπίεση στις τριγύρω ζωτικές δομές.

Το κοριτσάκι ήταν υγιέστατο, μέχρι που οι γονείς της παρατήρησαν μια περίεργη μάζα στη δεξιά κλείδα. Ο παιδίατρος τους παρέπεμψε σε ογκολόγο που έκρινε απαραίτητο ότι πρέπει να χειρουργηθεί. Μετά από μεγάλη κινητοποιήση των πολιτών συγκεντρώθηκαν τα χρήματα για να μπορέσει η μικρή να χειρουργηθεί.

Το παιδί ταξίδεψε μέχρι το Αννόβερο και υπεβλήθη στο δύσκολο χειρουργείο με επιτυχία.

«Eίμαστε δυνατές είμαστε νικήτριες!! Όλα πήγαν τέλεια με την βοήθεια του Θεού και της Παναγίας μας και τα θαυματουργά χέρια των γιατρών της Γερμανίας!!!!Η Νικολία μας αναρρώνει πολύ καλύτερα απ’ ότι περίμεναν και οι γιατροί έχουμε βέβαια και την αποκατάσταση μπροστά μας αλλά είμαστε ευγνώμονες για το αποτέλεσμα!!!Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας που συμβάλλατε για αυτό το αποτέλεσμα!!!!Τα φιλιά μας και την αγάπη μας!!!!», ανέφερε η μητέρα της 12χρονης σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με το pelop.gr

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top