Ξάνθη: 27χρονη εγκατέλειψε το μωρό της, λίγες ώρες αφού γέννησε

«Δε γνώριζε κανείς ότι είμαι έγκυος, πανικοβλήθηκα»

Σοκαρισμένη είναι η Ξάνθη με την υπόθεση εγκατάλειψης ενός νεογέννητου βρέφους. Η μητέρα του το αφήσε, μόλις λίγες ώρες αφότου το έφερε στη ζωή.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου, όταν ένας άνδρας κάλεσε την αστυνομία, ισχυριζόμενος ότι βρήκε ένα μωρό στον δρόμο, στην περιοχή της Γενισέας.

Το βρέφος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ξάνθης για να εξεταστεί, διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία του και οι αρχές ξεκίνησαν έρευνα για την υπόθεση.

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, έφτασε στο αστυνομικό τμήμα η μητέρα του μωρού και τους εκμυστηρεύτηκε την αλήθεια. Η 27χρονη υποστήριξε ότι δε γνώριζε κανείς για την εγκυμοσύνη της και ότι πανικοβλήθηκε. «Γέννησα στις 10 το πρωί της Παρασκευής μόνη μου, ενώ ήμουν στο σπίτι της γιαγιάς μου. Δεν γνώριζε κανείς για την εγκυμοσύνη. Δεν είχα γάλα να το ταΐσω. Πανικοβλήθηκα», φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, σύμφωνα με την Ερτ.

Στη συνέχεια, ισχυρίστηκε ότι 14 ώρες αφότου έφερε το μωρό στον κόσμο αποφάσισε να δώσει το μωρό και έτσι τηλεφώνησε στον αδελφό της, λέγοντάς του ότι το βρήκε έξω από το σπίτι της γιαγιάς τους.

Οι αστυνομικοί άκουσαν την ιστορία της κοπέλας, ενημέρωσαν την αντιεισαγγελέα πρωτοδικών Ξάνθης και με εντολή της εισαγγελίας δεν τη συνέλαβαν. Μετέφεραν την κοπέλα στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε εξετάσεις και ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη και να πάρει πίσω το παιδί της.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top