Πύργος: Ραγίζει καρδιές ο σπαραγμός της μάνας όταν άκουσε για το παιδί της

Η σορός της άτυχης μικρής βρέθηκε 3 χλμ μακριά

O σπαραγμός της τραγικής μητέρας στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του παιδιού της / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star - Ρεπορτάζ: Κώστας Γκελντής

Με μαύρα γράμματα γράφτηκε ο επίλογος της αναζήτησης ενός παιδιού μόλις δύο ετών στον Πύργο που χθες το μεσημέρι, ξέφυγε από την προσοχή της μητέρας του.  Δυστυχώς, το κοριτσάκι εντοπίστηκε νεκρό σε αρδευτικό κανάλι.

Πύργος: «Πήγα να της φτιάξω γάλα κι όταν γύρισα είχε εξαφανιστεί»

H κραυγή της μάνας λυγίζει και τον πιο δυνατό... Είναι ο σπαραγμός της νεαρής μητέρας της άτυχης μικρούλας, λίγα λεπτά μετά την τραγική είδηση για τον θάνατο του παιδιού από τα χείλη των διασωστών.

Με μαύρα γράμματα γράφτηκε ο επίλογος της αναζήτησης ενός παιδιού μόλις δύο ετών στον Πύργο

«Πήγα να της φτιάξω ένα μπουκάλι γάλα και μόλις βγήκα έξω το μωρό είχε εξαφανιστεί. Μετά δεν το βρήκα, φώναξα, ρώτησα τους άλλους, λένε δεν την είδαν. Μετά πήρα την  αστυνομία τηλέφωνο ήρθε και έψαχναν» είπε η τραγική μητέρα περιγράφοντας πώς εξαφανίστηκε το δίχρονο κοριτσάκι.

Με μαύρα γράμματα γράφτηκε ο επίλογος της αναζήτησης ενός παιδιού μόλις δύο ετών στον Πύργο

Βρέθηκε νεκρό το δίχρονο κοριτσάκι στον Πύργο

Πύργος: Η σορός της άτυχης μικρής βρέθηκε 3 χλμ μακριά

Οι πυροσβέστες «χτενίζοντας» από χθες όλη την περιοχή εντόπισαν σήμερα λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι το άψυχο σώμα της μικρής Παναγιώτας μέσα σε ένα κανελέτο περίπου 3 χλμ μακριά από το σημείο που χάθηκαν τα ίχνη της.

«Δεν πήγαινε εκεί (στο κανάλι ) φοβόταν να κάνει μπάνιο το κορίτσι, δεν ήξερε. Δεν πήγαινε εκεί πέρα» λέει η μητέρα της.

Με μαύρα γράμματα γράφτηκε ο επίλογος της αναζήτησης ενός παιδιού μόλις δύο ετών στον Πύργο

Το σημείο όπου βρέθηκε το άψυχο κορμάκι της δίχρονης στον Πύργο / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star 

Μια στιγμή ήταν αρκετή για να πέσει το κοριτσάκι στην υγρή παγίδα θανάτου.  

Οι έρευνες επεκτάθηκαν σε μια μεγάλη ακτίνα στη δυτική πλευρά του Πύργου. Από το αυλάκι  κοντά στη Φιλοθέη ως την περιοχή του στρατοπέδου. Το άψυχο κορμάκι της μικρής Κωνσταντίνας παρασύρθηκε πολύ μακριά απο τον καταυλισμό, όπου έμενε με τους δικούς της.

Πύργος: Φόβοι ότι το 2χρονο κοριτσάκι έπεσε σε αυλάκι

Πύργος: Αγωνία για το 2χρονο κορίτσι που χάθηκε κοντά σε αρδευτικό κανάλι

Σύμφωνα με πληροφορίες η σορός της μικρούλας μεταφέρθηκε στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πατρών, προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου της.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top