Νέα καταγγελία για άγριο bullying στο σχολείο της 7χρονης

Μητέρα καταγγέλλει πως ο γιος της ξυλοκοπήθηκε από μεγαλύτερα παιδιά

Νέα καταγγελία για bullying στο σχολείο των βορείων προαστίων - Το ρεπορτάζ του Γιώργου Σόμπολου για την υπόθεση / Αλήθειες με τη Ζήνα

Νέα καταγγελία άγριου bullying  έρχεται στο φως για το δημοτικό σχολείο στα βόρεια προάστια όπου φέρεται να έπεσε θύμα κακοποίησης από συμμαθητές της ένα 7χρονο κορίτσι. Όπως υποστηρίζει μια μητέρα, ο γιος της έπεσε κι αυτός θύμα ξυλοδαρμού και μάλιστα την ίδια μέρα με την 7χρονη. 

Bullying σε 7χρονη στο σχολείο: «Σε σύγχυση» το μικρό κορίτσι

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Σόμπολου στις Αλήθειες με τη Ζήνα, μία μητέρα καταγγέλλει πως το παιδί της χθες το πρωί έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από ομάδα μαθητών στο συγκεκριμένο σχολείο.

Όπως υποστηρίζει, ο γιος της, μαθητής της Α' Δημοτικού, σε διάλειμμα του σχολείου, δέχθηκε επίθεση από τουλάχιστον δέκα μαθητές μεγαλύτερης τάξης.

Θύμα bullying μαθήτρια της Α' τάξης - «Έχει σημάδι από ταινία στο πρόσωπο»

Το αποτέλεσμα ήταν να υποστεί τραύματα στο χέρι του. Η μητέρα του το πήγε στο νοσοκομείο Παίδων για τις πρώτες βοήθειες.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες υπάρχουν τα χαρτιά από το νοσοκομείο με βάση τα οποία επιβεβαιώνεται ότι το παιδί μεταφέρθηκε με τραύματα.

Tι δήλωσε η μητέρα του μαθητή της Α΄Δημοτικού στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star και τον Βαγγέλη Γκούμα 

Την  ίδια ώρα οι γονείς του σχολείου των βορείων προαστίων είναι ανάστατοι.

«Η 7χρονη κόρη μου βρέθηκε δεμένη και φιμωμένη στις τουαλέτες του σχολείου»

Η επίθεση στην 7χρονη

To Star παρουσίασε φωτογραφίες που δείχνουν γρατζουνιές στο πρόσωπο της μικρούλας.

 άγριο bullying στο σχολείο της 7χρονης

Ο πατριός της σοκαρισμένος περιέγραψε στον Βαγγέλη Γκούμα και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star πώς ακριβώς έγινε η επίθεση στο παιδί. «Μαμά έχει συμβεί κάτι. Θέλω όμως να στο πω στο σπίτι» ήταν τα λόγια της 7χρονης στη μητέρα της όταν πήγε στο σχόλασμα να την πάρει από το σχολείο. 

«Έχει σημάδι από την ταινία στο πρόσωπο. Την έλυσαν φίλες της. Ήταν σε κατάσταση σοκ» περιέγραψε ο πατριός του κοριτσιού.

Οι γονείς μόλις έμαθαν από τη μικρή για το περιστατικό bullying πήγαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να καταγγείλουν το περιστατικό.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων περιμένουν τη συμπληρωματική κατάθεση της 7χρονης. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του Star, το σχολείο αρνείται ότι συνέβη το περιστατικό. Το υπουργείο Παιδείας ενημερώθηκε για την καταγγελία και την εξετάζει.

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top