Ρόδος: Αρχηγός σπείρας η μητέρα που εγκατέλειψε το 7χρονο παιδί της

Την εντόπισε τελικά η αστυνομία και τη συνέλαβε

«Μπουμπούκι» αποδείχθηκε η 31χρονη, η οποία εγκατέλειψε τον 7χρονο γιο της σε ξενοδοχείο στο Φαληράκι της Ρόδου και τράπηκε σε φυγή μαζί με τα δύο μεγαλύτερα παιδιά της, ώστε να μη συλληφθεί από καταστηματάρχες, οι οποίοι την καταδίωξαν γιατί αποπειράθηκε να κλέψει διάφορα είδη. 

Ρόδος: Θρίλερ με 7χρονο που βρέθηκε να περιπλανιέται μόνος του

Το περιστατικό έγινε το περασμένο Σάββατο. Το αγοράκι βρέθηκε να περιφέρεται ολομόναχο και ειδοποιήθηκε η αστυνομία. Αστυνομικοί του τμήματος Αρχαγγέλου το παρέλαβαν και το μετέφεραν στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας, όπου και φιλοξενήθηκε.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό της μητέρας έφεραν στο φως λαβράκι. Όπως διαπιστώθηκε η 31χρονη ήταν αρχηγός εγκληματικής οργάνωσης, που διέπραξε μια ληστεία και επτά κλοπές στη Ρόδο. Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για έκθεση ανηλίκου και απόπειρα κλοπής. 

Η 31χρονη είχε συλληφθεί και στις 28 Απριλίου σε αστυνομική επιχείρηση στον συνοικισμό στο Καρακόνερο. Είχε προηγηθεί η σύλληψη των δύο μεγαλύτερων παιδιών της, 15 και 16 χρονών κι ενός 34χρονου που είχαν κλέψει χρήματα κι ένα κινητό με τη μέθοδο της απασχόλησης από ένα σπίτι. 

Από την προανάκριση διαπιστώθηκε ότι η 31χρονη ήταν αυτή που τους καθοδηγούσε, όπως έκανε και με την 13χρονη κόρη της, μία 32χρονη, μία 41χρονη, μία 21χρονη, έναν 23χρονο, έναν 15χρονο και έναν 17χρονο που έκλεβαν χρήματα και αντικείμενα αξίας.

Τα μέλη της σπείρας είχαν οδηγηθεί τότε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου και τους είχαν απαγγελθεί κατηγορίες για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, ληστεία και διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top