Φρίκη για 17χρονη:«Πρώτα την παρακαλούσε να γυρίσει και μετά την απειλούσε»

«Δεν τη βίασα», ισχυρίζεται ο 35χρονος κατηγορούμενος

Τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και τα κινητά τηλέφωνα του νεαρού άντρα, ο οποίος κατηγορείται για τον βιασμό της πρώην συντρόφου του, αλλά και για εκδικητική πορνογραφία, «ξεσκονίζουν» οι αρχές. 

Σαρωνίδα: 35χρονος βίαζε και απειλούσε ανήλικη

Σύμφωνα με την καταγγελία της ανήλικης, ο εφιάλτης της ξεκίνησε μόλις του ζήτησε να χωρίσουν, καθώς, όπως ισχυρίζεται, ο κατηγορούμενος έστειλε βίντεο και φωτογραφίες με προσωπικές τους στιγμές σε έναν φίλο του. 

Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι ήταν ερωτευμένος μαζί της και είχε «σοβαρό σκοπό» για τη σχέση τους: «Με την ... ήμασταν μαζί δύο χρόνια. Ήμουν ερωτευμένος μαζί της και είχα σοβαρό σκοπό για τη σχέση μας. Δεν τη βίασα. Ό,τι έγινε έγινε με τη θέλησή της».

35χρονος κατηγορείται ότι βίαζε και απειλούσε την 17χρονη πρώην σύντροφό του

Σύμφωνα με πληροφορίες, γνωρίστηκαν διαδικτυακά πριν από δύο χρόνια, όταν το κορίτσι ήταν 15 ετών. Όμως, ενώ όλα στην αρχή έδειχναν ρόδινα, όπως ισχυρίστηκε η νεαρή κοπέλα, ο κατηγορούμενος άλλαξε. Όταν του ζήτησε να χωρίσουν μετέτρεψε τη ζωή της σε κόλαση. 

«Πρώτα την παρακαλούσε να γυρίσει και μετά την απειλούσε»

Όπως ανέφερε ο ειδικός αστυνομικός αναλυτής Σταύρος Μπαλάσκας, ο κατηγορούμενος στην αρχή παρακαλούσε τη 17χρονη να μη χωρίσουν, όμως εκείνη αρνήθηκε και άρχισε να την απειλεί:

«Η κοπέλα ήθελε να αποχωρήσει από τη σχέση, έκανε τα πάντα πλην, όμως, αυτός την πίεζε με αποτέλεσμα να δώσει ιδιαίτερα και ιδιωτικά βίντεο σε φίλο του, εκτίθοντας απίστευτα τη μικρή. Κατόπιν αναλύσεως έβγαλε πολλά απειλητικά μηνύματα προς τη μικρή, την οποία παρακαλούσε να γυρίσει».

Η νεαρή κοπέλα, μόλις έμαθε πως ο πρώην σύντροφός της άρχισε να διαρρέει βίντεο με πρωταγωνίστρια εκείνη αποκάλυψε τον εφιάλτη που ζούσε στους γονείς της. Μαζί πήγαν στην αστυνομία και παρουσία παιδοψυχολόγου η 17χρονη φέρεται να ισχυρίστηκε πως την κακοποίησε σεξουαλικά παρά τη θέλησή της.  

Με παρουσία δικαστικού επιμελήτη έγινε έρευνα σε δύο σπίτια του 35χρονου, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν δύο φορητοί υπολογιστές, ένας σκληρός δίσκος, ένα κινητό τηλέφωνο και ένα usb. 

Ο κατηγορούμενος θα απολογηθεί την Παρασκευή το πρωί στον ανακριτή. 

Εν τω μεταξύ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ζητηθεί από την εισαγγελία Αθηνών να δοθεί η φωτογραφία του στη δημοσιότητα για να διαπιστωθεί εάν και άλλα κορίτσια έχουν πέσει θύματά του. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top