Πάτρα: Οργισμένος ο Κούγιας με τους γιατρούς- Τους αποκάλεσε «συμμορία»

Στο τέλος της σημερινής δίκης επιτέθηκε στην εντατικολόγο που κατέθεσε

Πάτρα: Επίθεση Κούγια Κατά Γιατρών - Τους Αποκάλεσε Συμμορία

Επεισοδιακή ήταν η σημερινή δίκη για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας με κατηγορούμενη τη μητέρα από την Πάτρα. Ο Αλέξης Κούγιας στο τέλος της διαδικασίας επιτέθηκε στην εντατικολόγο που κατέθεσε, χρησιμοποιώντας βαρείς χαρακτηρισμούς. Η γιατρός μίλησε για τη στάση της μητέρας, την οποία χαρακτήρισε «απαθή».

Πάτρα: «Έβαζαν τη Τζωρτζίνα στο κρεβάτι, έφευγαν και εκείνη έκλαιγε»

«Πραγματικά δε συγκρατήθηκα και είπα “σαν δεν ντρέπεστε όλοι σας”. Πραγματικά σας το λέω… και μου ξέφυγε και μια φράση “παλιάνθρωποι” που πραγματικά μου βγήκε αυθόρμητα. Λυπάμαι πολύ αυτοί δεν είναι γιατροί» είπε ο Αλέξης Κούγιας μετά το τέλος της σημερινής δίκης.

O συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορούμενης μητέρας από την Πάτρα σε δηλώσεις του μετά το τέλος της δίκης/ κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

O συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορούμενης μητέρας από την Πάτρα σε δηλώσεις του μετά το τέλος της δίκης/ κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Οργισμένος βγήκε από το δικαστήριο σήμερα ο Αλέξης Κούγιας και ενώ εξέταζε τη παιδίατρο της ΜΕΘ Παίδων Πατρών, Γεωργία Μάρκου. Ο δικηγόρος της κατηγορούμενης μητέρας επέμενε ότι η μικρή Τζωρτζίνα είχε επεισόδια και μάλιστα με ανακοπή στο νοσοκομείου του Ρίου τέσσερις ημέρες πριν πεθάνει, αποκαλώντας τους γιατρούς «συμμορία», σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star. Από την πλευρά της η μάρτυρας εξήγησε σήμερα στο δικαστήριο για πρώτη φορά πότε άρχισαν να έχουν υποψίες για τον ρόλο της μητέρας, την οποία μάλιστα χαρακτήρισε «ψυχρή και αποστασιοποιημένη».

Σκεφτόμασταν μήπως η μητέρα μπορούσε να προκαλέσει κακό 

«Σκεφτόμασταν μήπως συμβαίνει κάτι άλλο, μήπως η μητέρα μπορούσε να προκαλέσει κάτι κακό. Δεν μας ήρθε κάτι αυθαίρετα. Ήταν κάτι που οφείλαμε να σκεφτούμε. Δε θέλαμε να πούμε κάτι τέτοιο για μια μητέρα που έχει χάσει τα παιδιά της. Από την άλλη είχαμε δύο παιδιά που είχαν φύγει από ανακοπή και το τρίτο ήταν στο νοσοκομείο μας με ανακοπή. Πόσο τυχαίο μπορεί να ήταν αυτό; Γιατί η μητέρα ήταν παρούσα σε όλα» κατέθεσε η παιδίατρος ΜΕΘ Παίδων, Γεωργία Μάρκου.

H κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα κατά την άφιξή της στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο σήμερα/  κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

H κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα κατά την άφιξή της στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο σήμερα/  κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Ο Αλέξης Κούγιας έδειξε σήμερα φωτογραφίες στη μάρτυρα που απεικόνιζαν τη μητέρα αγκαλιά με την Τζωρτζίνα έξω από τη ΜΕΘ, στην προσπάθειά του να αντικρούσει τους ισχυρισμούς της ότι ήταν μια απαθής μητέρα.

Η πρόεδρος ανακοίνωσε σήμερα ότι εκτός από τους 62 συνολικά μάρτυρες της δίκης θα κληθούν να καταθέσουν και άλλοι παιδίατροι από το Νοσοκομείο του Ρίου. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top